pohoda jiri zaridi...zvooky píše:No zrovna jsem to psal V12 na icq.....

pohoda jiri zaridi...zvooky píše:No zrovna jsem to psal V12 na icq.....
Ty tam máš taky pár pěknejch...zvooky píše:no tak to fakt byla akce ani nechci videt ty fotky
Eskláda píše:NN ŠKODA ŽE JSTE BYLI NA MOL V DEVET
V 9 tam jeste nekteri ani nebyli.....Eskláda píše:NN ŠKODA ŽE JSTE BYLI NA MOL V DEVET
hattori_hanzo píše:Ty tam máš taky pár pěknejch...zvooky píše:no tak to fakt byla akce ani nechci videt ty fotky
Sice pozdě,ale jak se lze dočíst zde,tak je to teď IN!V12 píše:V 9 tam jeste nekteri ani nebyli.....Eskláda píše:NN ŠKODA ŽE JSTE BYLI NA MOL V DEVET
Vidíš!?Já ti to říkal že chodit pozdě je IN!!!V12 píše:mno tak to si delas prdel neeee???
Eskláda píše:škoda že jsme museli být v deset doma..
TAK JSEM NAPSAL ŠKODA ŽE JSME MUSELI BÝT V DESET DOMAhattori_hanzo píše:Sice pozdě,ale jak se lze dočíst zde,tak je to teď IN!V12 píše:V 9 tam jeste nekteri ani nebyli.....Eskláda píše:NN ŠKODA ŽE JSTE BYLI NA MOL V DEVET![]()
Tvoje?Eskláda píše:prdel ne?
no to snad neeeeeeehattori_hanzo píše:Tvoje?Eskláda píše:prdel ne?Kdy a kde?Vezmu lubrikant...
Copak fešáku,máš chuť?zvooky píše:no to snad neeeeeeehattori_hanzo píše:Tvoje?Kdy a kde?Vezmu lubrikant...
My tě právě taky máme rádi!Eskláda píše:bože můj -pomoc- KV forum to je psycho ale mám to tu rád..