Fuko 46 píše:Kluci nehadejte se kazdej prineste flasku a ja mu ji osobne predam.

A ty by jsi nekoukal divně kdyby jsi se dozvěděl že se ti do bytu nacpe banda alkoholuchtivejch magorů který do tebe chtějí prát whisku?!Mikael píše:Dneska sem Wildu videl a myslim,ze neco zaslechl,pac koukal dost neduverive.Fuko mu asi neco praskl...
To sice nevím,ale vím že už jste se alespoň polepšili - sice v půl jedný ráno jsem už spal,ale alespoň jste mi zavolali že se něco děje!zvooky píše:no to byla paarty
hattori_hanzo píše:To sice nevím,ale vím že už jste se alespoň polepšili - sice v půl jedný ráno jsem už spal,ale alespoň jste mi zavolali že se něco děje!zvooky píše:no to byla paarty
No co co,jsem neměl co dělat tak jsem šel spát no...V12 píše:a my si zrovna rikali, ze v patek v pul jedny preci nemuzes spat
Ježišmarja proč bych v pátek večer nemohl spát?Mikael píše:Proste mi ta rovnice nesedi....
Hattori : patek vecer = hluboky spanek
Paran of the year prece nebude v patek vecir spat...hattori_hanzo píše:Ježišmarja proč bych v pátek večer nemohl spát?Mikael píše:Proste mi ta rovnice nesedi....
Hattori : patek vecer = hluboky spanek
Kua co vám všem hráblo?Kdo na mě zase co prásknul?Mikael píše:Paran of the year prece nebude v patek vecir spat...
Ale prd,byl jsem doma,ale některý lidi mají nepochopitelnou zálibu v tom vyprávět všude co jsem dělal když se jednou za čas zleju,tak se ptám kdo zase co vyprávěl že o mě Mikael píše jako o "Pařanovi of the year"!Eskláda píše:a je to tady pomaličku ale jistě to z něj leze jak z chlupatý deky
Když už jsme u toho,kdy bude ta akce u Fuka?Hlavně mi neříkejte tuhle sobotu...Mikael píše:Zadny vypraveni...INTUICE !!!!