bigworm píše:nahodou t-mobile je t-mobile ...neee ja ted taky chci prechazet jinam ale pockam snad se nejak dohodnou a budu si moct nechat svoje cislo..nevite kdy to bude uz mozny prejit na jinyho operatoro a nechat si ho?...jinak priste tam snad taky prijedu ted mam auti na tom vytahovani lemu snad to dopadne dobre a budu se moct ukazat a ne jezdit jen po vecerech ..do kolika ten sraz byl?
bigworm píše:nahodou t-mobile je t-mobile ...neee ja ted taky chci prechazet jinam ale pockam snad se nejak dohodnou a budu si moct nechat svoje cislo..nevite kdy to bude uz mozny prejit na jinyho operatoro a nechat si ho?...jinak priste tam snad taky prijedu ted mam auti na tom vytahovani lemu snad to dopadne dobre a budu se moct ukazat a ne jezdit jen po vecerech ..do kolika ten sraz byl?
to jsem zvědavej jak ty lemy budou vypadat
vis ze ja taky....hlavne sem zvedavej na ten zastrik na metle ...ma tam nejaky hrany tak to bude do nich tak uvidime...
vis ze ja taky....hlavne sem zvedavej na ten zastrik na metle ...ma tam nejaky hrany tak to bude do nich tak uvidime...
tak jsem viděl tvé autíčko jak už čeká na tu úpravu..hezké kola ale do varů příliš široká na ty vyjeté koleje všude
Eskláda píše:
tak jsem viděl tvé autíčko jak už čeká na tu úpravu..hezké kola ale do varů příliš široká na ty vyjeté koleje všude
Ty mas oci ...kdy jsi ho videl?ono bylo v patek uz vytazeno a hotovo ted cekam jen az do strikne do plnice a pak k lakyrovi a hotovo...koleje jsou jen na par mistech.kdo se boji nesmi do lesa
koupil jsem mračidla a tak mi nic jiného nezbívalo než tam nechat 320za plecovku spreje,musím zase ale říct že berva je stejná jako blatníky..haupnu musím jen doleštit
Eskláda píše:koupil jsem mračidla a tak mi nic jiného nezbívalo než tam nechat 320za plecovku spreje,musím zase ale říct že berva je stejná jako blatníky..haupnu musím jen doleštit
no vidis a budes to mit uz konecne zamracene jako na fotce v profilu ...no jo to se nekdo ma kdyz ma sprej. barvu ALL in 1 ....to ja kdyz kupoval metlu na kadoura tak pekne sprej + lak zvlast...
Eskláda píše:bigwormteď mě tak napadlo,myslíš,že jak ti tam dělali ty lemi že by mi tam udělali tu haupnu??? myslím uplné zamračení
jasna paka ze by ti to udelal ...akorat rikal ze ma cas az tak kolem poloviny kvetna ...ptal sem se totiz i na kamosovo auto ktery ma naboreny a chce ho udelat....jinak ho doporucuje je fakt machr
Eskláda píše:bigwormteď mě tak napadlo,myslíš,že jak ti tam dělali ty lemi že by mi tam udělali tu haupnu??? myslím uplné zamračení
jasna paka ze by ti to udelal ...akorat rikal ze ma cas az tak kolem poloviny kvetna ...ptal sem se totiz i na kamosovo auto ktery ma naboreny a chce ho udelat....jinak ho doporucuje je fakt machr
tak tam zajedu se někdy zeptat,,ale jinak díkes,,,
A kdo delal nakonec ty lemy a jaka byla cena diky
Mno tak delal to p.Rudik...mel to delat jinej kluk ale mel sem to tam chyceny tak me to ve dvorech u Rudika vyvarily vsechno a pujcil si od toho druhyho vytahovacku a udelal to...cena je ale zavadejci nebot sem to mel fakt chyceny hodne,navic delal spodek prahu kde to bylo durch zrezli,vnitrek taky vyvaroval atd...proste daval zaplaty rovnal to co posral ten co to maskoval a prodaval+osetreni vnitrku,no skoro mam novy lemy )...mno v plnici to mam uz pripreveny na lak za 7000kc...
Eskláda píše:jakto,že to takhle bylo prohnilé... vždyt to není tak starý,??
ani mi nemluv ...bylo to rachli tak to jen zamaskovali atd....pri koupi bych to musel odtrojit abych to poznal ...bu...i ...v nejmenovanem autobazaru...