Ale to přece vůbec nevadí,máš nás,své hodné kamarády!My ti s tím pomůžeme...zvooky píše:ješte že ja se neumim ožrat.....

Ale to přece vůbec nevadí,máš nás,své hodné kamarády!My ti s tím pomůžeme...zvooky píše:ješte že ja se neumim ožrat.....
to je dobryyhattori_hanzo píše:Ale to přece vůbec nevadí,máš nás,své hodné kamarády!My ti s tím pomůžeme...zvooky píše:ješte že ja se neumim ožrat.....
počkej takže minule na dílně jsi jako byl střízlivej mi chceš říct jo??zvooky píše:ješte že ja se neumim ožrat.....
Eskláda píše:počkej takže minule na dílně jsi jako byl střízlivej mi chceš říct jo??zvooky píše:ješte že ja se neumim ožrat.....
Jako treba co????Queen Mary ti do bazenu nenacpeme.A more za Brizkou kopat nebudeme.zvooky píše:nenen zvooky si na vas vymysli dalsi ukoly
Kdepak,bude následovat platinový Géčko v nadživotní velikosti...Mikael píše:Jako treba co????Queen Mary ti do bazenu nenacpeme.A more za Brizkou kopat nebudeme.
Tos posral,skapeš kde teď stojíš...Mikael píše:Na VW sahat nebudu.
Neboj,boží mlýny melou pomalu,ale jistě...a nebo taky na každou svini se vaří voda...Mikael píše:Stal sem tam pul hodiny a nic.Taxem sel spat.
zvooky píše:jo s tim VW si to nehorazne posral......s tebou končim
Já ti říkal ať ho nesereš...Mikael píše:zvooky píše:jo s tim VW si to nehorazne posral......s tebou končim
hattori_hanzo píše:Já ti říkal ať ho nesereš...Mikael píše:zvooky píše:jo s tim VW si to nehorazne posral......s tebou končim
stenlis píše:jestli máte někdo zvás číslo na toho idiota tam nahoře... tak ho sem hodte,nebo mu napište at si ten pochcanej sníh už strčí do zadku.at ho jde sipat do afriky nebo at si ho sipe sám na vlastnim. už mě ten sníh sere.....
stenlis píše:jestli máte někdo zvás číslo na toho idiota tam nahoře... tak ho sem hodte,nebo mu napište at si ten pochcanej sníh už strčí do zadku.at ho jde sipat do afriky nebo at si ho sipe sám na vlastnim. už mě ten sníh sere.....
No dneska byla venku zima jak v prdeli,jsem tam byl asi hodinu a myslel jsem že je po mě...Mikael píše:Sepiste petici.A budte radi,ze to tu neni jak ve strednich Cechach.Tam sype porad,ale netaje.Uz je tam kolem pul metru snehu za dva dny.Tady sype vetsinou jen rano a hned taje,i kdyz dneska mrzne celej den.