Eskláda píše:to já 14Ku.. byla to pohoda. líbila se mi tak jsem to neřešil a ona taky nee
Eskláda píše:serte na to,jednou jsem zažil 15"ku a málem mi urvala péro..prostě mě překvapila svým uměním
aale notak..Mikael píše:Tyyy woe...ja uz s nim nikam nejdu.Klado ja ti dam "susenky" !!!
Co je,ti nabízel že spolu něco "upečete" nebo co?Mikael píše:Tyyy woe...ja uz s nim nikam nejdu.Klado ja ti dam "susenky" !!!
Jak normální?Je to normálně tady na foru,není to nijak vytržený z kontextu,je to akorát přesunutý z diskuze na téma "jakou jste měli nejmladší holku"!Eskláda píše:hattoriseš normální??
Hehe...to mi povidej...Eskláda píše:aale notak..Mikael píše:Tyyy woe...ja uz s nim nikam nejdu.Klado ja ti dam "susenky" !!!sušenky jsou jen vyjímečně a jen málo za život..
Tak do sebe naláduj pár rumovejch pralinek a vyklop to...Eskláda píše:no radši se neptej to je na dlouho a musel bych v sobě mít trochu alkoholu
To je jeden ze dvou lidí kterýmu toho Mini(u ní ještě k tomu Sko)nezávidím,je to Míčovo manželka...ARV6 píše:Hele Hattori dneska jsem ve varech videl sedyho Coopera S, vylejzala z toho takova blondata M.I.L.F. tak to zkus trebas by ti ho pak pujcovala
Aha... No je videt ze to mas osefovanyhattori_hanzo píše:To je jeden ze dvou lidí kterýmu toho Mini(u ní ještě k tomu Sko)nezávidím,je to Míčovo manželka...ARV6 píše:Hele Hattori dneska jsem ve varech videl sedyho Coopera S, vylejzala z toho takova blondata M.I.L.F. tak to zkus trebas by ti ho pak pujcovala
Jj,Varský Coopery znám všechny...ARV6 píše:Aha... No je videt ze to mas osefovany