Mikael píše:Tady se furt resi ptakoviny.A prave admini nas za to nemaji radi.nell3 píše:koukam ze se ta vana se resi jeste porad
coze? jak nemaji radi? co jim vadi? si tu muzete resit co chcete ne?
Mikael píše:Tady se furt resi ptakoviny.A prave admini nas za to nemaji radi.nell3 píše:koukam ze se ta vana se resi jeste porad
Imho věčný a inspirativní téma...nell3 píše:koukam ze se ta vana se resi jeste porad
To sice muzeme,ale nase KV sekce docela hoooodne zatezuje server.A v tom adminy naprosto chapu.Starat se o tyhle veci neni sranda kdyz v tom clovek dela,natoz kdyz chodi do prace a tohle ma jako konicka.Spousta for zanikla jen kvuli tomu,ze autori poznali,co to vsechno obnasi.nell3 píše:Mikael píše:Tady se furt resi ptakoviny.A prave admini nas za to nemaji radi.nell3 píše:koukam ze se ta vana se resi jeste porad
coze? jak nemaji radi? co jim vadi? si tu muzete resit co chcete ne?
A co promazat starý témata?Myslím že témata typu "Srazík rychlovka! - Tesco NIGHT 2005 dnes 3.6.Mikael píše:To sice muzeme,ale nase KV sekce docela hoooodne zatezuje server.A v tom adminy naprosto chapu.Starat se o tyhle veci neni sranda kdyz v tom clovek dela,natoz kdyz chodi do prace a tohle ma jako konicka.Spousta for zanikla jen kvuli tomu,ze autori poznali,co to vsechno obnasi.
to si myslím taky.. celý forum má nějakých 300tis příspěvku a tohle by bylo jako ... radši niczvooky píše:Me je to celkem fuk, sice sem chtel mit pocit vsech hvezdiček ale je mi to egal![]()
ale myslim si že to tim nezachranite
nell3 píše:...
Koušeš,vrčíš a škrábeš?hattori_hanzo píše:nell3 píše:pozor na me:-D
A umíš i slastně vrnět?nell3 píše:ne. leda by sis to pral:-Dhattori_hanzo píše:Koušeš,vrčíš a škrábeš?nell3 píše:pozor na me:-D
hattori_hanzo píše:A umíš i slastně vrnět?nell3 píše:ne. leda by sis to pral:-Dhattori_hanzo píše: Koušeš,vrčíš a škrábeš?To se mi líbí daleko víc...
Mikael píše:Imhotep
kámo... 3001 příspěvků??zvooky píše:neznačkujtee
Eskláda píše:kámo... 3001 příspěvků??zvooky píše:neznačkujtee
gratuluju:-)zvooky píše:Eskláda píše:kámo... 3001 příspěvků??zvooky píše:neznačkujteeno to snad neni pravda.....za me sem asi chodi nekdo jinej
No povez mi,co to znamena.nell3 píše:Mikael píše:Imhotep
vis co znamena impo?
Tuhle odpověď mám chápat jak?nell3 píše:hattori_hanzo píše:A umíš i slastně vrnět?To se mi líbí daleko víc...
Já to říkám pořád že je těžkej závislák...Eskláda píše:kámo... 3001 příspěvků??