Ok,mohli by jsme to sfouknout při jednom s tím focením ne?tweetyna píše:Hattori: červený s colouale jen když neřídím takže čas ubíhá a Milka přijede příští víkend a v tý já skoro spim, takže od příštího víkendu nepiju
do zimy

Ok,mohli by jsme to sfouknout při jednom s tím focením ne?tweetyna píše:Hattori: červený s colouale jen když neřídím takže čas ubíhá a Milka přijede příští víkend a v tý já skoro spim, takže od příštího víkendu nepiju
do zimy
Temná minulost?tweetyna píše:můžeš.....já fakt nepijua vim proč
a i proto je třeba Milka bouchlá na zadek a já se musela odstěhovat.....
takže už nic takovýho
Slušná holka?Fakt?Ale jenom když jsi v bezvědomí ne?tweetyna píše:no popravdě bych to nemazala........jsem moc slušná holka a tak chvíle kdy se to změní mě hřejou u srdce
Děda byl moudrej člověk,evidentně věděl o čem mluví!tweetyna píše:hattori: neee......pořád jsem slušná holka.....děda říkával že jsem mooooc hodná, že když spim tak ani chleba nechci .... vidiš jak jsem vychovaná
Mikael: nena moje bouračky byl Liťák zvyklej, to u mě bylo běžné.....ale ostuda byla moje "veselé" akcičky na diskotékách....jakmile se soutěžilo udělala jsem cokoliv abych něco vyhrála....to víš, my chudý holky....
už mě pár lidí z LTM psalo SZ typu: tos byla ty co....
no prostě ostuda...lepší změnit město
Eskláda píše:ale no tak nell neblázni...
jste me ani jeden jeste nevideli tak proc bych to nemohla byt ja?jaryn72 píše:Eskláda píše:ale no tak nell neblázni...
Presne.To uz je na ustav
nell3 píše:jste me ani jeden jeste nevideli tak proc bych to nemohla byt ja?jaryn72 píše:Eskláda píše:ale no tak nell neblázni...
Presne.To uz je na ustav