Ty aby ses neozval....V12 píše:My ty tvoje nee.....
A proc bych nemel?Sádra píše:Ty aby ses neozval....V12 píše:My ty tvoje nee.....
Budliky budliky!Mikael píše:Furt stejny.Me je na tomhle foru fajn a dost casto se tu zasmeju....
Super film,až na ten konec...Mikael píše:Ted ne.Trosecnik se vratil a zena ho nechce...
Drsnej konec,ale "bohuzel" ze zivota...hattori_hanzo píše:Super film,až na ten konec...Mikael píše:Ted ne.Trosecnik se vratil a zena ho nechce...
Sniper?To mi přišlo jako hrozná kravina...zvooky píše:Film po tom byl lepší...
Jo ta byla dobra....nekde to mam na DVD,peknej film ale nechtela bych v nem hrat...brrrr
Spiš to opravdu zažit...Sádra píše:Jo ta byla dobra....nekde to mam na DVD,peknej film ale nechtela bych v nem hrat...brrrr
Jestli chcete tak si stoupněte někam k budce,já si někam zalezu se vzduchovkou a trochu vás vystresuju!zvooky píše:Spiš to opravdu zažit...Sádra píše:Jo ta byla dobra....nekde to mam na DVD,peknej film ale nechtela bych v nem hrat...brrrr
hattori_hanzo píše:Jestli chcete tak si stoupněte někam k budce,já si někam zalezu se vzduchovkou a trochu vás vystresuju!zvooky píše:Spiš to opravdu zažit...Sádra píše:Jo ta byla dobra....nekde to mam na DVD,peknej film ale nechtela bych v nem hrat...brrrr
Což o to,mě by jste se ani tak bát nemuseli jako spíš těch diabolek,ty pěkně štípou!zvooky píše:hattori_hanzo píše:Jestli chcete tak si stoupněte někam k budce,já si někam zalezu se vzduchovkou a trochu vás vystresuju!nemam zajem ale i tak by to nebylo ono tebe se nebojime
tech se taky nebojime...hattori_hanzo píše:Což o to,mě by jste se ani tak bát nemuseli jako spíš těch diabolek,ty pěkně štípou!zvooky píše:hattori_hanzo píše:Jestli chcete tak si stoupněte někam k budce,já si někam zalezu se vzduchovkou a trochu vás vystresuju!nemam zajem ale i tak by to nebylo ono tebe se nebojime
Jaktože ne?ARV6 píše:tech se taky nebojime...hattori_hanzo píše:Což o to,mě by jste se ani tak bát nemuseli jako spíš těch diabolek,ty pěkně štípou!
No já bych ti mohl vyprávět jak mi jí dva doktoři půl hodiny pižlali z nosní chrupavky!zvooky píše:heh diabolka sem diabolka tam....zadnej strach