22.10. od 15hod. Karviná - letňák
Moderátor: Dave0401
Re: 22.10. od 15hod. Karviná - letňák
Snoopinka je přítelkyně od Tomáše s červenou feliciiDan píše:a kdopak je snoopinka???Snoopinka2604 píše:Měli jste tam teda pěkné vzrůšo..a já tam chyběla..no..škoda Susan0403, že jsem tě neposlechla a nejela sváma:-(

gti
Ten dnešek byl podařený. Hlavně brácha byl super. A Zapoměli jste, že Dan je ten nejlepší !!!!!!!!!!!!!!!!!

VW golf II GT 1.8Turbo
jj....ten nejelpsi bracha 

- F.l.a.n.e.l.
Jo na Aladina když se zařve tak se snaží a pak jsou pěkné i fotkySly píše:Mohli bychom se domluvit i s Aladinem. Taky mu to jde docela pekne.

Teoreticky bych ho klidně mohl na nějaké focení dovézt... řidičák bude mít až na jaře
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

řidičák dělám na jaře, ale dostanu ho až za rok a 6 dníF.l.a.n.e.l. píše:Jo na Aladina když se zařve tak se snaží a pak jsou pěkné i fotkySly píše:Mohli bychom se domluvit i s Aladinem. Taky mu to jde docela pekne.![]()
Teoreticky bych ho klidně mohl na nějaké focení dovézt... řidičák bude mít až na jaře

nemusíte řvát, se budu snažit...

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
pěkné fotky ....batman hod tu taky neco ..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
KOUKÁM,že byla legrace 
Jen škoda toho srazu,není nad loňský rok,kdy tam bylo všeho všudy 12 aut (fakt hezkých) a klídek

Jen škoda toho srazu,není nad loňský rok,kdy tam bylo všeho všudy 12 aut (fakt hezkých) a klídek

das Auto
"gynga" ---- jak by barry napsal, "Who is this" ? 

- Snoopinka2604
- Kontaktovat uživatele:
Správně...odhalili mě...to jsem já Dano..Peťule:-) červená fela
Byl jsem taky prekvapen kolik je tam aut, kdyz jsem tam prijel. a to bylo neco malo po 3. Asi vetsina prijela z Orlove. Kdyby Orlova nebyla, byla by to poklidna akce.....alespon se diky "pravym"V-Y-V-I píše:KOUKÁM,že byla legrace

- F.l.a.n.e.l.
Oni by ho ani nehledali, jelikož neměli důvod. Vůz stál na veřejném parkovišti a nijak nepřekážel v cestě do garáží...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

GYNGA:česky....Kdo je to???...........takže odkud jste??? kdo jste???:twisted:remix píše:"gynga" ---- jak by barry napsal, "Who is this" ?
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

on nenapsal kolik ti je, ale ..."potrefena husa se vzdycky ozve" takze asi nebude felda daleko od pravdy 

- F.l.a.n.e.l.
No tywe... co to je za fantomase úplně na pravo???

Každopádně dobré foto, aspoń vím, jaké triko si nemám brát na příští sraz, abych nedostal označení ONE TOUCH TWO (aneb pověst jednoho trika
)

Každopádně dobré foto, aspoń vím, jaké triko si nemám brát na příští sraz, abych nedostal označení ONE TOUCH TWO (aneb pověst jednoho trika