Moderátor: Dave0401
vyrid mu ze ji od neho za kilo vemu jestli chceHanizz píše:já myslím,že spíš chce ze mě vytáhnout jen nějaké kačky,když jsme byli na něčem domluveni tak se na to vždycky vyjebal takže mu o to zas tak asi nejdea do telefonu mi tvrdil,že nejlepší by bylo kdyby mi to auto vrátil,protože se mu naskytla výhodná koupě jiného auta
![]()
OKD Rekultivace maji zelene nalepky:-)barry píše:Dan: OKD Rekultivace?
tak na tohle jsem přišel taky,ale nedostal jsem se za radio...Dave0401 píše:pokud ti netrci konektor u radia, tak tam neni...
Dave0401 píše:tak radsi nic nehledej, protoze pokud se nedostanes ani za radio, tak to je v pr...
tak tam neníremix píše:v kufru vlevo schovany pod calounenim ....
hlavně že jsem pobavilremix píše:Dave0401 píše:tak radsi nic nehledej, protoze pokud se nedostanes ani za radio, tak to je v pr...![]()
![]()
![]()
ne ne tak to jsme se nepochopili,jde mi o připojení changeru,ale nejdřív potřebuju najít ten kabel,někdo mi tvrdí že je vlevo,někdo v pravo a někdo,že je pod podlahou... ale všichni mi tvrdí,že tam ten kabel být musí... no a vytahovat čalounění z kufru,se mi prostě ted venku nechce,tak mě zajíma jestli to prostě někdo na jistotu neví? P.S. no a už prostě ztrácím nadějí,že ho najdu tak jsem dal měnič do inzerceDave0401 píše:no ja mam za to, ze Hanizz ho chce vytahnout
proto se pta kde ten kabel vede
kdyby se zeptal kde se pripojuje changer tak se asi zepta jinak
P.S. reaguju na to, ze v bazaru prodava changer a bez kabelu se prodava spatne