Našel byse někdo??
Moderátor: Dave0401
Ok, pak dej vědět kde. Ale asi jsi s Verčou na ICQ.Viking píše:Takže pro všechny....brousit se bude vždy po 15:00 hod...jelikož dopoledne jsem v práci. Zítra začínám já a pan zedník...na úterý mi slíbili učást pan a paní YarisoviDaňku jestli se ti bude chtít, tak pisni
![]()
Kdyby to vyšlo tak, jak to teď tady píšu, tak v úterý večer to bude myslím hotové
Psala mi SZMr. Yaris píše:Ok, pak dej vědět kde. Ale asi jsi s Verčou na ICQ.Viking píše:Takže pro všechny....brousit se bude vždy po 15:00 hod...jelikož dopoledne jsem v práci. Zítra začínám já a pan zedník...na úterý mi slíbili učást pan a paní YarisoviDaňku jestli se ti bude chtít, tak pisni
![]()
Kdyby to vyšlo tak, jak to teď tady píšu, tak v úterý večer to bude myslím hotové
Dan píše:zitra muzu....
už mě to sere kufaViking píše:To je ocasfelda píše:nemáš zač khámoViking píše:Takže ještě jednou DĚKUJIMáš štěstí, že tě vidím makat na své kháře, jinak bych už tě něměl tak rád
![]()
Já vím, co je s tím...je tam něco dojebanéfelda píše:už mě to sere kufaViking píše:To je ocasfelda píše: nemáš zač khámoMáš štěstí, že tě vidím makat na své kháře, jinak bych už tě něměl tak rád
![]()
týden v pí,a bez vysledku....na brzdách jsem měl rozebrané všechno,mam nové přední brzdy,zadní,hadice ,hl.valec,brzdovku,dnes jsem rozebral pístky v třmenech,a stále bez výsledku.....nechápu to.... asi vrátím vyuční list
JJ moje slova nějaký passat se mnou cvičit nebudeViking píše:Já vím, co je s tím...je tam něco dojebanéfelda píše:už mě to sere kufaViking píše: To je ocasMáš štěstí, že tě vidím makat na své kháře, jinak bych už tě něměl tak rád
![]()
týden v pí,a bez vysledku....na brzdách jsem měl rozebrané všechno,mam nové přední brzdy,zadní,hadice ,hl.valec,brzdovku,dnes jsem rozebral pístky v třmenech,a stále bez výsledku.....nechápu to.... asi vrátím vyuční list
Ne, kecám...to zmákneš...přese s tebou nebude cvičit nějaký vyje.... Pašík