G3-Lower... vypadá to parádně klobouk dolů, ale nechtěl bych to, nejsem zastáncem kuchyně spojené s obývákem. Je to krásné, moderní, ale dle mě nepraktické, tak stejně jako ta varná deska, vypadá to hezky, ale to je tak vše... ale tu zeď si vyřešil obkladama suprovně
Bez posudku nosna zed kdyz je nad tebou x-pater s lidma je celkem blaznovstvi i kdyz by to nemelo nic udelat, ale co kdyby. A zaklepe na tebe soused ty ho posles pryc ze je vse povolene, zavola na stavebni urad tam reknou, ze nic nevi a si v pytli. Mi rezali jen 2,5m (+ nevim 20-30cm na ram) sirku a neco brali nahoru (ne uplne, statik nedoporucoval a nekde se musel vlozit ram).
Kuchyn od obyvaku bude delit bar, budes varit a kukat primo na telku. Pachy pohlti digestor (doufam). V cem vidis remixi problem v tvem pripade? Kdybych mel skaredou kuchyn asi bych taky nechtel aby byla videt. Dnesni trend je vse otevrit a spojit obyvak jidelnu a kuchyn a me se to moc libi. Nam se povedlo z obycejne 3+1 udelat velice vzdusny byt s vanou a sprchovacim koutem, malou loznici a velkou pracovnou. Doufam ze to jednou cele dovybavim Proti varne desce taky neco mas? Plyn bych nesnesl, krom steaku teda Indukce uvari vodu rychleji jak rychlovarna konvice je to masakr technologie a pritom tak jednoduche
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
Me se ten byt moc nelibi, akorat me trochu stve, ze kam se podivam (net a bytove designove casaky na recenze bytu) tak porad vidim hnedou Kramfors sedacku, kterou jsem si pred 7mi týdny v IKea objednal a vcera mi ji konecne dovezli. To fakt nechapu, uplne se mi okoukala za tech 7 tydnu cekani, kdyz jsem ji videl asi v 5 nafocenych bytech. Ve 2 dokonce i s kreslem co jsme si vzali k ni
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
Kluci, nevite o nejake firme co se zabyva strechama? Potrebuju na obchode opravit strechu, kapke zatika. Bud klasickou firmu co dela IPU, oplechovani atd. nebo neco takoveho http://www.pur.cz/ Tohle ale vyjde na obchod minimalne na 200.000,-:(
Dik za kazde info
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
http://www.naturess.net/" onclick="window.open(this.href);return false; máš tam na něj kontakt.. špičkový tesař.. bude nám dělat v lutyni novou střechu .. kvalita perfektní cena průměrná, není nejlevnější ani nejdražší.. teď postavil dědovi na zahradě garážový přístřešek komplet ze dřeva a perfektní práce
Josh píše:Kluci, nevite o nejake firme co se zabyva strechama? Potrebuju na obchode opravit strechu, kapke zatika. Bud klasickou firmu co dela IPU, oplechovani atd. nebo neco takoveho http://www.pur.cz/ Tohle ale vyjde na obchod minimalne na 200.000,-:(
Dik za kazde info
Joshua,mrknem s motorem na youtube a na ceně se už pak nějak domluvíme...
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
Dave0401 píše:Jste nepoznali ze to je jen imitace krbu?
Ze tam narval plazmovku a obezdil to?
(joke)
Hihi ale divam se do ni, kdyz tam jsem, jako na telku, to je fakt a dnes pokrok, pustilo se tepelne cerpadlo. Tak cekam, co ta zem, proste pusti, hihi.....
V kotelne to je , jako v Temeline, Az ji uklidim, tak nafotim.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
chlapi, zítra potřebuju na zahradě vykopat strom (už je to osekané, takže cca. 1,8m vysoký kmen bez větví) a chci se s tím co jak nejméně ujebat. Takže mě napadá, jestli tady někdo nemá takový ten malý bagřík, který by to okopal... a pak by se to jen vyvrátilo. Někdo tady psal, že něco takového má. Kdyžtak prosím do zítřejšího dopoledne SZ s tel. číslem , budu moc vděčný fakt se s tým nechci párat celý den ručně Díky moc
djchrpa píše:chlapi, zítra potřebuju na zahradě vykopat strom (už je to osekané, takže cca. 1,8m vysoký kmen bez větví) a chci se s tím co jak nejméně ujebat. Takže mě napadá, jestli tady někdo nemá takový ten malý bagřík, který by to okopal... a pak by se to jen vyvrátilo. Někdo tady psal, že něco takového má. Kdyžtak prosím do zítřejšího dopoledne SZ s tel. číslem , budu moc vděčný fakt se s tým nechci párat celý den ručně Díky moc
mam doma stojku s hupzugem obkopeš, postavíš a vyrveš a máš pár tisíc doma
V Top Gearu tahali strom Touaregem V10 tak to hod za auto a zkus to vytrhnout
Nez to obkopavat tak urco radeji hupcuk nebo nejaky traktor ktery to vyrve ze zeme pokud je prostor a neznici ti traktor golfovy green
Změna je život...