Dave0401 píše:no par takovych bryli a mam to hned
Sly: sorry

Moderátor: Dave0401
Dave0401 píše:no par takovych bryli a mam to hned
Sly: sorry
silikonovy olej ...... spatny napadUňak píše:buď koupíš origo sadu nebo jak já savo v rozprašovači a pak silikonový olej
A pak se divíš že ti klekne motorDolph píše:Já mám nějakou mrdku filtr a co půl roku si koupim nový...Funguje dobře a nic prát nemusím
Jsem měl pravduDave0401 píše:Takze dnesnim dnem mi spadl kamen ze srdce (jeden z mnoha)...
VODNI PUMPA ... KO!!!
takze nastesti praskla hlava nebo neco podobneho se nekona .. uff
stara mela vrtulky z plastu a ty se nejak rozletely, takze vymena za novou, ktera uz nema na sobe ani kousek plastua bude po starostech...
ale neverili byste kolik to je prace vymenit pumpu na Octe .. ve dvojko cca 5hodin roboty... silene..
ty budeš jezdit bez předního nárazníku?? Kam to kuwa nacpeš?Dave0401 píše:Tak prave ted jsem diky tomokingovi vydrazil tento skvely FMIC...
tak uz at je doma
http://www.allegro.pl/item216662699_spo ... 00km_.html
O.k, tak ten vzducháč koupíme spolu noDave0401 píše:nebojte .. nejmin 10x jsem to meril... vleze se po par drobnych upravach....![]()
vikingu bez narazniku jezdit nebudu neboj
a vzduchac?... si mel rict.. tomo tedkom bral jeden od KN a za dobre penize... ja taky to budu ted resit, tak kdyztak pockej a usetrime na postovnem