..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
Original mi prijde peknejsi.remix píše:jojo tak tuto vemu , lak, na to objednám tu plastovou šestihranou mřížku a bude![]()
http://allegro.pl/item459461913_opel_om ... ngowa.html
To uz spis neco takoveho, plnejsiho. Slo by to myslim lepe i k mlhovkam, kde mrizky zachovas?:
Live4Ride Syndicate
Re: ..:: V6 by REMIX ::..
tento nárazník je suprovní, ale kde jej sehnat

akorát maska se mi nelíbí..

akorát maska se mi nelíbí..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlape jen hodim foto te masky Steinmetz a predni naraznik Irmscher (na te stribrne) bohuzel je velky problem ho sehnat da se objednat novy myslim za 16tis (je i s mlhovkami) zas si ale muzes byt jisty ze ho skoro nepotkas u nas a ta maska zkusim ji najit a nahodit, s opelama jsem delal vazne dost i ted obcas, tak jeste nejake kontakty mam 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
nevypadá to špatně a ta maska mi k tomu docela sedí
sakra podobná kolca jako sem chtěl na audi
jinak tohle je nový model .. já mam starší .... a tys hodil sláji masku ještě na starší omegu jak mám já
tahokov bych nedával... spíš plastovou mřížku s velkými oky.. flaneli hoď tu odkaz co myslím, tys ji kupoval 

Tenhle se mi moc libi:

http://cgi.ebay.co.uk/Steinmetz-Front-G ... 286.c0.m14
Jinak neco malo i tady:
http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-OMEGA-IR ... 286.c0.m14
http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Omega-Ir ... 286.c0.m14
Myslim, ze ten Vauxhall by v realu a po drobnych upravach vypadal mnohem lepe, nez na fotkach a budes jeden z mala, kdo ho bude mit. Pokud bych vybiral ja, do tech z allegra bych nesel, pusobi na me moc prazdne

http://cgi.ebay.co.uk/Steinmetz-Front-G ... 286.c0.m14
Jinak neco malo i tady:
http://cgi.ebay.co.uk/Vauxhall-Omega-Ir ... 286.c0.m14
Myslim, ze ten Vauxhall by v realu a po drobnych upravach vypadal mnohem lepe, nez na fotkach a budes jeden z mala, kdo ho bude mit. Pokud bych vybiral ja, do tech z allegra bych nesel, pusobi na me moc prazdne
Live4Ride Syndicate
ta se znakem vauxhall je pekna kdyby tam jen nebyl ten zub na ni
kdyby byla rovna lista a znak tak je peckovni.. a nevim jak by to slo upravit
je fakt ze jen maska bez znaku je dost prazdna 

no tahle by nemusela byt spatna kdyby se dala do kupy
ta stribrna omega je krasna ale jak sem psal je to novy model a ma to masku v kapote, za to ja ji mam mimo kapotu .. uplne neco jineho

ta stribrna omega je krasna ale jak sem psal je to novy model a ma to masku v kapote, za to ja ji mam mimo kapotu .. uplne neco jineho

a tak, rozumim..remix píše:ta stribrna omega je krasna ale jak sem psal je to novy model a ma to masku v kapote, za to ja ji mam mimo kapotu .. uplne neco jineho
No me kuprikladu delali lizatko na crx uplne "from the scratch", dle meho vykresu, tak neverim, ze by si nejaky "plastič" neporadil s odstranenim toho zubu, jak pises. pravda, je to docela rusivy element, ale mohlo by to byt zajimave, jedinecne, az by se doladilo

Live4Ride Syndicate
No to asi nepude. Jednak nevim kde to je a hlavne neni ted o co stat jelikoz jsem urval lizatko a bocni listu a sundal strisku nad zadnim sklem a do laku pujde vse az na jaro. A mj. mam asi nejspinavejsi auto v cele ostrave a myt ho hodlam az na VW sraz u VSB v Porube ktery je 26.10 od 14hod, ale to asi vis. (sory za OT)Jurisek16 píše:Heh ... 16" kolca = 7,1 L/100km a 19" monstertruckwheel = 8,1 L/100km![]()
To G3-lower: Tuto neděli tě chci povinně vidět u KFC jestli bude srazíkJsem to tvojé autí ještě nikde neviděl
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
ta černá na těch špajchlích je mega 

není to mega ale Omega 
já myslím že na všech třech fotkách je jedna a ta samá (draťáky kola)

já myslím že na všech třech fotkách je jedna a ta samá (draťáky kola)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- F.l.a.n.e.l.
ten kombajn v termixové barvě je přímo brutální
Jinak ty omegy nic moc celkem, když jsem byl zvyklý koukat na SAMovou Megu

Jinak ty omegy nic moc celkem, když jsem byl zvyklý koukat na SAMovou Megu

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- F.l.a.n.e.l.
michal to je limuzina a ne prdítko na tuning
kola, podvozek, lak a není co řešit 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

jo a skoro cena auta prevysena 

- F.l.a.n.e.l.
To že za kola dáš dvacet si řekl ty. 4ka folie, a celolak 25
takže si na ceně auta
jo a fedry taky čtverec 

jojo lak pořeším na jaro, uvidím, jak moc se mi do té doby bude to auto srát .. zatím (ťuk ťuk) jsem spokojený, akorát mi klepe za studena nějaké zdvihátko
... ale stejně asi nedám 20 litrů za nový lak, takže se dolakuje jen kapota, pospraví se nějaké chybky co na autě jsou, nechám udělat zástřiky a pak celé auto rozleštím 3M. to by mohlo stačit..

- F.l.a.n.e.l.
neber si to osobně, ale co tak mé lehce fízlovské oko sleduje tak ty koupíš každé auto v celkem dobrém stavu akorát ho vždycky během toho půl roku co to máš, nějak doku*víš

osobně si to beru, na žádném z mých posledních aut se odvažuji říct, že jsem nic nedojebal, pokud sem měl teď na audi prasklý nárazník nebo nějaké odřeniny či ťukance, tak přesně v takovém stavu sem ji koupil, jediné dvě věci sou ty, že sem rozbil kolo, bohužel... a blatník který škrábla žena (stane se..) při prodeji bylo auto v lepším stavu než jak sem ho koupil (akorát bez kol)..
jinak tady poslední tři moje auta, neřekl bych že sem tam něco dokurvil.. možná se pletu ..
na avanta sem koupil jen 18" jinak sem jen jezdil... Omegu mam zatim tyden, takze moc zmen neni, jen kola, odstraneny vsechny mozne nalepky a xenony,..zbytek dle fotek ...

jinak tady poslední tři moje auta, neřekl bych že sem tam něco dokurvil.. možná se pletu ..
na avanta sem koupil jen 18" jinak sem jen jezdil... Omegu mam zatim tyden, takze moc zmen neni, jen kola, odstraneny vsechny mozne nalepky a xenony,..zbytek dle fotek ...

kua ty se nudis v robote jak cyp synku... takove fotoserialy 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ale fela se mi strasne libila
teda z fotek nevim jak real. Michal jak jsi to s tim frajerem doresil nakonec 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jojo felda byla super vzhledove, ale komfortem 0 ... nedalo se v tom jezdit, strasne to skakalo, na kazdem retarderu sem drel vanou atd 
..no na miste sem mu dal jeste 5tis (takze sem za ni dostal 50tis), odvezl si ji zpatky a pak za tyden mi volal nejaky borec nejakeho servisu ze zjistili ze auto bylo bourane (1cm kitu na blatniku
) a ze to neni auto zpusobile provozu a ze bud dam jeste 5tisic nebo se bude borec soudit a ze soud vyhraje ..tak sem rekl ok poslu .... neposlal sem nic, prvne mi furt psal volal, ted uz nic ... to ze to bylo bourane me nezajima, jeho boj a ze to neni zpusobile provozu (snizeni, svetla, par dalsich uprav) sem mu rekl .. chtel ze me jeste dostat nejake prachy zmrd 

..no na miste sem mu dal jeste 5tis (takze sem za ni dostal 50tis), odvezl si ji zpatky a pak za tyden mi volal nejaky borec nejakeho servisu ze zjistili ze auto bylo bourane (1cm kitu na blatniku

fela byla krasná na fotkach ale v realu ten lak stal za pí...Luke_TDI píše:Ale fela se mi strasne libilateda z fotek nevim jak real. Michal jak jsi to s tim frajerem doresil nakonec

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad