..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
Re: ..:: A4 V6 by REMIX ::..
Kde kde ? kua jak sem mel omegu tak si me pul roku nikdo ani nevsimnul a dneska vyjedu na chvilu ven a uz me vidi tri lidi 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
a nebude to třeba novým peroxidem na hlavě ?remix píše:Kde kde ? kua jak sem mel omegu tak si me pul roku nikdo ani nevsimnul a dneska vyjedu na chvilu ven a uz me vidi tri lidi

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

neumite nekdo zjistit kontakt na majitele podle spz ? 9A6 0021
jde mi o to, dle meho nazoru me majitel autobazaru kde jsem kupoval audi ojebal. Pri koupi mi bylo receno ze k audi je novy predni naraznik , jak sem auto zaplatil a sepsali sme smlouvu, tak mi prvne rekl ze je naraznik za priplatek to sem mu odpovedel ze nic navic nezaplatim ze mi proste bylo receno naraznik v cene. kupoval sem audi v sobotu rekl at zavolam v pondeli.. od pondeli kazdy den tam volam a furt se na neco vymlouva a naraznik porad nikde. Dale ,... nez sem odjel s bazaru, tak majitel vytahl z auta z kufru servo pumpu .... jelikoz mam trochu problemy se servem a dva znami mechanici mi rekli ze by to mohla byt servopumpa tak si myslim, ze byvaly majitel dal do bazaru auto na prodej s tim, ze k autu prida novy naraznik a servopumpu, ale to prodejce stopil i nic mi nedal.
Dale,.. po rozebrani auta sem zjistil, ze je seknuta hadice od klimy u chladice, takze novy chladic klimy (ve smlouve mam napsano pouze prasknuty naraznik, poskozeny blatnik a kosmeticke vady) .. muzu nejak uhadat nejake odskodneni, pripadne alespon at mi da ten naraznik a servopumpu ?
ted tam jdu jeste zavolat a jak se budou furt vymlouvat tak se na to asi vyseru a bude klid..
jde mi o to, dle meho nazoru me majitel autobazaru kde jsem kupoval audi ojebal. Pri koupi mi bylo receno ze k audi je novy predni naraznik , jak sem auto zaplatil a sepsali sme smlouvu, tak mi prvne rekl ze je naraznik za priplatek to sem mu odpovedel ze nic navic nezaplatim ze mi proste bylo receno naraznik v cene. kupoval sem audi v sobotu rekl at zavolam v pondeli.. od pondeli kazdy den tam volam a furt se na neco vymlouva a naraznik porad nikde. Dale ,... nez sem odjel s bazaru, tak majitel vytahl z auta z kufru servo pumpu .... jelikoz mam trochu problemy se servem a dva znami mechanici mi rekli ze by to mohla byt servopumpa tak si myslim, ze byvaly majitel dal do bazaru auto na prodej s tim, ze k autu prida novy naraznik a servopumpu, ale to prodejce stopil i nic mi nedal.
Dale,.. po rozebrani auta sem zjistil, ze je seknuta hadice od klimy u chladice, takze novy chladic klimy (ve smlouve mam napsano pouze prasknuty naraznik, poskozeny blatnik a kosmeticke vady) .. muzu nejak uhadat nejake odskodneni, pripadne alespon at mi da ten naraznik a servopumpu ?
ted tam jdu jeste zavolat a jak se budou furt vymlouvat tak se na to asi vyseru a bude klid..

Normalne tam zajed osobne po telefonu je to na pikacu. A dozaduj se toho.
Protoze na tebe cekaji kola http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=40637" onclick="window.open(this.href);return false;
Protoze na tebe cekaji kola http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=40637" onclick="window.open(this.href);return false;

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
vítej ve světě bazárníku
, nezrobiš nic jsou to kurvy

Co to byl za bazar? Zajeď za nim, ať ti to dá a řekni mu, že mu jinak uděláš pěknou reklamu na internetu a u známých 

byl to komisni prodej, takze kdybych sehnal cislo na byvaleho majitele a ten by dosvedcil ze k autu daval i naraznik a servopumpu tak mi to ten bazar proste musi dat ....
nekdo tady rikal, ze to snad slo pres CARAUKCE.cz ne? zjistil bych si info i tam....
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
hledal jsem nenasel sem 

Zkusil bych tam zavolat...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
zitra nebo v sobotu tam jedu do toho bazaru ... kazdopadne stejne to vidim ze prijedu ti pracovnici reknou ze tam neni majitel a pojedu zpet z prazdnou ... a benal zbytecne projety .. po telefonu mi rekl uz dvakrat ze se mi ozve a stejne se neozval.. sou to kurvy
Tak mu volej 4x denneremix píše:zitra nebo v sobotu tam jedu do toho bazaru ... kazdopadne stejne to vidim ze prijedu ti pracovnici reknou ze tam neni majitel a pojedu zpet z prazdnou ... a benal zbytecne projety .. po telefonu mi rekl uz dvakrat ze se mi ozve a stejne se neozval.. sou to kurvy

Změna je život...
sami ti nic nedaji, musis je otravovat vsemoznym zpusobem... 
jinak zkusil bych "vypatrat" byvaleho majitele, ale nevim kdo si lajzne prolustrovani
bzw. podle jmena v technicaku to nezjistis?

jinak zkusil bych "vypatrat" byvaleho majitele, ale nevim kdo si lajzne prolustrovani

bzw. podle jmena v technicaku to nezjistis?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
V technicaku je adresa prece puv. majitele! Posli telegram nebo naky express dopis s tim co se stalo a zda by ti nezavolal nebo neposlal cislo, ale pochybuju ze s tim bude chtit neco mit, ale za zkousku to stoji!
Změna je život...
ja hlavne nemam jeste od toho zadny technicak ani maly ani velky ... mam jen kupni smlouvu ... myslel sem ze to bazar odhlasi ne me jmeno a posle na mou adresu....
nebo pokud mas nekoho znameho v pojistovne, tak by se to mozna dalo zjistit
znacka - 9A60021
vuz - AUDI
pojistovna - Kooperativa, 19.12.08 - 18.2.09
znacka - 9A60021
vuz - AUDI
pojistovna - Kooperativa, 19.12.08 - 18.2.09
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ty nemas ani maly
, a to trajdaš po poslku?
.........každopádně bez maleho TP bych s tim neodjel, jak jsem kupoval passiho tak mi dali kupni mlouvu pojistku a maly tp, ten jsem vracel pri registraci na me a velky tp mi dosel za 14dni odhlaseny na me

kdyz kupujes auto v bazaru, tak maly nedostanes nikdy...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ale maly TP vraci puvodni majitel. Kdyz by ti ho dal tak by musel nahlasit u odhlasky ztratu a zaplatit zbytecne kilo + tebe kdyby s nim chytli tak by jsi mel problemy. Takze jedine co ti da je kupni smlouva ta slouzi po dobu 30dni jako doklad o vozidlu. Ja nechapu ze se furt vsichni divi ze nekdo nemam maly TP.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
nevim no, poslední 2 motorky a 2auta jsem řešil takhle a vždy jsem v pripade koupe neceho noveho vracel maly tp ja, prodavajici uvedl ze ho mam ja a budu ho vracet v karvine na DI, jak jsem prodaval a odhlasoval tak jsem mel vzdy jen VTP a rekl te babe ze maly ma kupujici a ze ho vrati tam kde to bude prepisovat, proslo mi to x-krát jen jednou se mi stalo ze picovala tak jsem zaplatil 15Okč za stratu a byl klid, jak jsem bral passata z bazaru tak mi dali taky jen kupni smlouvu ale trval jsem na tom ze bez maleho tp to neberu protoze jsem v te dobe jezdil kazdy den do polska pro material a nepotreboval jsem problemy s pšonek-bengama
tak mi ho nakonec dali ze to nejak udelaji a ja ho v racel v karvine 

funguje to přesně jak píše LukeLuke_TDI píše:Ale maly TP vraci puvodni majitel. Kdyz by ti ho dal tak by musel nahlasit u odhlasky ztratu a zaplatit zbytecne kilo + tebe kdyby s nim chytli tak by jsi mel problemy. Takze jedine co ti da je kupni smlouva ta slouzi po dobu 30dni jako doklad o vozidlu. Ja nechapu ze se furt vsichni divi ze nekdo nemam maly TP.

www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
jj....techničak dostaneš do 30 dnu na sebe...i maly a velky....a pokud ti jen majitel řekl že ti naraznik da,tak nic...pokud to bylo napsane v papiru ktery jsi dostal kde to auto bylo ohodnoce (kosmetické zavady a stav vozidla,pač my sme museli na bazaru vždycki sepsat 4 kola s pneu te značky atd.) tak ten narazník ti musí dat!určitě najdi bývaleho majitele,domluv se s nim...a pokud z toho auta ubral nějake věci zajeďte tam a zrobte bordel 

Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
jenze dle spz je byvaly majitel z prahy
a byvaleho majitele nezjistim dokud nebudu mit TP 

na prd no....pochybuju že se mu sem z prahy bude chtit,zajeď tam....nejlíp si vem někoho sebou kdo se vyzná....a otvírej si hubu,zažil sem to xkrat,takže vím že pokud je někdo ojebany....a ten člověk přijde...začne řvat a řešit....a potom chce vratit auto(což jde) tak vždycki se nějak dohodnou aby to kupci vyhovovalo
nevím jak tam,ale u nas jak se něco stalo...a byla nespokojenost vždycki se to nějak vyřešilo a šef musem buď penize dat....nebo udělat to co mělo byt....často to bylo s autoradii....že bylo psane mp3 atd....a nakonec v tom bylo kazetové co namotavalo pasek 

no jen me se moc nechce otvirat hubu a vykrikovat po cloveku, kterej je vyssi* jak ja
(*cti hovado jak cyp)
ale nejak to poresit musim ... jako samozrejme ve smlouve nic o tom ze by mi mel dat naraznik nemam, ale pokud byvaly majitel dal do bazaru auto na prodej komisnim zpusobem a rekl ze k autu dava nahradni naraznik a nahradni servopumpu, tak to prodejce prece nemuze stopit kua ..

ale nejak to poresit musim ... jako samozrejme ve smlouve nic o tom ze by mi mel dat naraznik nemam, ale pokud byvaly majitel dal do bazaru auto na prodej komisnim zpusobem a rekl ze k autu dava nahradni naraznik a nahradni servopumpu, tak to prodejce prece nemuze stopit kua ..
pokud to bazar neodkoupil ale jen zprostředkoval tak NE!
no,..tak sem se rozhodl, ze na S4 kovy naraznik prozatim seru, nikde neni k sehnani a jet do gliwic pro ten naraznik, jeste buhvi jestli bude kompletni, to me vyjde na 7tis jen naraznik.. koupim prozatim origo co tam patri, myslim, ze ve spojeni s velmi nizkym podvozkem to bude i tak pekna decentka.
jaky je vas nazor ?
tento original ?
jaky je vas nazor ?
tento original ?
- Přílohy
-
- origo.jpg (187.57 KiB) Zobrazeno 1071 x
nebo se vam vic libi tenhle?

http://tuning.sbazar.cz/audi-a4-i-predn ... 88486.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja uz jsem vicemene rozhodnuty, protoze vzhledem k tomu ze audinka bude docela nizko, tak ten laminatovy nechci a prijde mi to na audi takovy spis tuzink nez klad. takze asi budu volit ten prvni + za zbyle penize koupim stelung
co ?

http://tuning.sbazar.cz/audi-a4-i-predn ... 88486.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja uz jsem vicemene rozhodnuty, protoze vzhledem k tomu ze audinka bude docela nizko, tak ten laminatovy nechci a prijde mi to na audi takovy spis tuzink nez klad. takze asi budu volit ten prvni + za zbyle penize koupim stelung

- creams
- Kontaktovat uživatele:
Za mě určitě originál 

Pug 306 cleaning
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
HTTP://INFINITYCARS.CZ
http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz
mi se i ten rieger libi,nevypadá zas tak přehnaně jak některe jinačí,a v te barvě co máš ty by byl docela slušivý

je to jen muj názor

je to jen muj názor