remix píše:není to moc vidět no, pod nárazníkem je ještě černé lízátko, to bude v barvě auta, akorát ho budu asi často lakovat
mno to lízátko bych nelakoval. Jinak dobrý taky asi budu shánět facelift. Ale chtělo by to do něj ještě mlhovky.
mlhovky mam funglace cire pripravene ted je nenasazuji, protoze na tom furt makam.
Jinak sem se rozhodl, ze koupim blatnik uplne novy, bohuzel druhovyroba, ale s tim starsim se nejak neda domluvit, porad mi to nejde spasovat blatnik se svetlem a s naraznikem
remix píše:není to moc vidět no, pod nárazníkem je ještě černé lízátko, to bude v barvě auta, akorát ho budu asi často lakovat
mno to lízátko bych nelakoval. Jinak dobrý taky asi budu shánět facelift. Ale chtělo by to do něj ještě mlhovky.
mlhovky mam funglace cire pripravene ted je nenasazuji, protoze na tom furt makam.
Jinak sem se rozhodl, ze koupim blatnik uplne novy, bohuzel druhovyroba, ale s tim starsim se nejak neda domluvit, porad mi to nejde spasovat blatnik se svetlem a s naraznikem
Hned tam rizni diry na vzduch do airboxu ala T4
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
Miro nejlevnější S4 nárazník komplet se vším 2300zl ... 14tis za naraznik si ted dovolit opravdu nemuzu.. ale i tento faceliftovy bude pekny az bude v laku vcetne mlhovek s xenonama
tak sem prave doobjednal posledni potrebne dily (podbeh, blatnik a listu na dvere) ... v utery budou dily doma. Pak to musim nejak spasovat a do konce pristiho tydne to chci mit v plnici..
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
no predek jde stocit dolu jeste o 5-6cm ...zadek je ted serie protoze sem objednal podvozek na nequattro .. jeste sem nemel cas zkoumat v cem se to lisi .. kazdopadne tlumic je pro q a neq stejny, akorat pruzina je rozdilna, tak mozna to nejak skloubim do kupy uvidim no ... v nejhorsim zadek prodam a koupim alespon sport pruziny dozadu...
je pruzina v tlumici nebo ne ??? kdyz je tlumic stejny aspon ten si nech at to ma stejne jizdni vlastnosti predek zadek ...
to nejak opujde dopasovat ... kdyztak aspon pruzinami
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
no jaa si myslim, ze bych mohl dat ten H&R stelovatelny tlumic + seriovou pruzinu .. ale musim to kuchnout a nemam ted na to moc cas dal sem si predsevzeti, ze do nedele chci mit spasovany predek a v plnici
to uz je nam davno jasne, kdyz predek uz mam na aute kazdopadne ja mam podvozek na neQ a chci zjistit v cem se ten zadek prave lisi, rad bych to tam nejak dopasoval .. dneska to rozeberu a budu chytrejsi..
na passat 4motion a normal se to lisi tak ze na naormal mas zvlast tlumic a pruzinu dole mezu ramenem a podlahou, na 4motiona je to komplet jak v předu, tak samo to bude i tam
jojo , tak koukam a toho drzaku je tam stejna cena jak kdyz jsem koupil u hellera na facelift je ten drzak dvakrat drazsi jak na predfacelift
nechces ten podvozek muj na zadek ? vyskove stavitelny ? me to tam nepasne se nejak domluvime na cene ale co tak koukam, tak na quattro celkem toho moc sehnat nejde
remix píše:jojo , tak koukam a toho drzaku je tam stejna cena jak kdyz jsem koupil u hellera na facelift je ten drzak dvakrat drazsi jak na predfacelift
nechces ten podvozek muj na zadek ? vyskove stavitelny ? me to tam nepasne se nejak domluvime na cene ale co tak koukam, tak na quattro celkem toho moc sehnat nejde
mno já mám taky quattro takže jsem si spíš říkal že počkám až to vykoumáš jak tam ten nonquattro podvozek dobastlit a pak to udělám taky
jj je to naprd, moc toho není. Ale našel jsem supersport za 13 na quattro tak budu chvilku šetřit a pak si udělám radost.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
tak tam zkus narvat ten zadek treba to pude a snizit taky...
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
si me filip ukecal, jdu to zkusit tam nejak napasovat.... kazdopadne jak se koukam ty tlumice jsou uplne jine... ale aspon se zabavim, nemam co delat...