..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..:: A4 V6 by REMIX ::..
U nas je garaz ale za 2500 mesicne (zkurvene RPG) a to muzu ... za ty love kazdy rok muzu nechat nalakovat !
Ja vzdycky vidim na auto cili bych kazdy vecer kameru nastavil primo na sve auto. A ze si da kapuci bych asi moc neresil to uz nak dopadne. A je to v noci nenapadne beztak jsou to tupci !
Ja vzdycky vidim na auto cili bych kazdy vecer kameru nastavil primo na sve auto. A ze si da kapuci bych asi moc neresil to uz nak dopadne. A je to v noci nenapadne beztak jsou to tupci !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Ja když večer dělal bordel tak jedině s kapuci,strach je sviňa!(nemyslím poškozování cizích věci,ale třeba chodit na bytovky po pulnoci hrat zvonkohru,vylezt na střechu kulturaku...same male věci)
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
Ty seš asi velkej drsňák, Peťulo GD
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
to byly ještě školní časy základky a stanování + krabicové víno
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
tys jeste nevidel petu ? On jako drsnak dost ! Ho vzdycky vidim akorat v pizzerce a pan majitel dost
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
luku: http://www.okpocitace.cz/zbozi/msi-star ... p=z:122585" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kamerovesystemy.eshop-zdarma.cz/ ... duct&id=37" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kamerovesystemy.eshop-zdarma.cz/ ... duct&id=37" onclick="window.open(this.href);return false;
to asi nebude ono... to chce fakt kameru... toto jsou takové skoro webky... 
a ta druhá s tím přisvícením... pochybuju že to bude svítit Lukovi z okna až k autu...

a ta druhá s tím přisvícením... pochybuju že to bude svítit Lukovi z okna až k autu...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
ne tohle je uplne na prd. To muzes dat tak ke dverim ale na pet metru uz to nezabere nic chce to neco poradneho.
řek bych že ty infra ledky pro noční vidění jsou uplně idealní,ale bral sem spiš v potaz co nejlevnější kamery
kup si noční vidění,ma zaběr do nekonečna,da se na něj napichnout kamera a vše vidiš zřetelně!Luke_TDI píše:ne tohle je uplne na prd. To muzes dat tak ke dverim ale na pet metru uz to nezabere nic chce to neco poradneho.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
co nejlevnejsi nejlip uplne nejlepe zdarma ale aby to fungovalo !
Zkusim rict kamosovi co dela v armade jednou jsem s tim behal po lese a nechapal jsem akorat jak ke me pribehl naky orech tak jsem se malem posral protoze to vypadalo jak zombie
Zkusim rict kamosovi co dela v armade jednou jsem s tim behal po lese a nechapal jsem akorat jak ke me pribehl naky orech tak jsem se malem posral protoze to vypadalo jak zombie
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem nasel to co se mi hodi (Pokracujme v Off topic at se tu remix nepo...)
Treba takovy Josh jednu k pronajmu ma.....ale kup si kolo aby jsi mohl dojet do bohumina 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Nastesti to byl zkuseny zlodej, radio pekne odpojil v konektorech, ani nic nevylamal. Jinak sebral i ramecek co je kolem radia a klimatizace, zapalovac, drobnosti, v popelniku sem mel asi 150kc (v deseti a dvacetikorunach-zarobil borecek) za clonitkem sem mel papiry od auta tak musim znovu vyrizovat (policajti rikali ze tohle nechapou, ze ty papiry sou jim absolutne k nicemu)Josh píše:kuvy--.....bych ty svine strilel!!! no a tak kdyz ho nevyndali tak dojebali intros??
no ted musim zprovoznit central, respektive dalkove ovladani a pak zaslepuji vsechny zamky. Kazdopadne sem se s tema policajtama bavil a jak mi rikali co vsechno se v dnesni dobe deje v karvine (co lidi ani nevi) tak jako maras, uz at sem odsud pryc

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Sem tam se prozenu i ja jak jdu z knajpy a zabloudim 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
když si vzaly papiry,tak si dej bacha aby jsi dneska nepřišli pro auto!
kua uprimnou soustrast k radiu ... kurvy jedny... jinak to musel být fakt nějaký feťák - že ukradl i zapalovač ... A co se týče toho, co říkali policajti, že se děje... povídej, povídej, to mě zajímá.
Nafta & benzín
to jeste poresim kde budu vecer parkovat, mozna v lutyni 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
me taky jeslti to je tajne icq mas remixu
Žádné tajnosti, hoď to sem 

Live4Ride Syndicate
hoď sem, nebo sz , hromadně - djchrpa, mr.yaris, Luke_TDI a komu ještě ?
jsme zvědaví , tak šup 

Nafta & benzín
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
maras
me minuly patek vykradli hospodu, rozjebali rám plastového okna a vzali "jen" mince za litr, z lednice energy drinky a veškerá chipsy a takové nesmysly, a okno za dvacku v piči 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
remix keca beztak chtel byt zajimavy tak to placnul a ted nevi jak z toho ven tak hraje mrtveho brouka !
cype .. cely den litam a zarizuji nove doklady, zamky atd .. momentalne jezdim z hlavici radici paky z feldy (si pripadam jak v autobusu) .
ohledne tech policajtu, vypravel mi co v dnesni dobe se vsude krade, ze karvina je jedna z oblasti, kde se krade nejvic v okoli, kazdy den kradezi mnohonasobne pribyva a udajne to bude horsi a horsi, nejde to tak popsat,..
jinak auto jde v nedeli do servisu, domluvil jsem se na zaslepeni zamku, budu mit nove dva vystrelovaky oba dva vcetne dalkoveho centralu (doted mi nefungoval). novy technicak uz mam hotovy a ted jeste poresit nejake radio (ted uz jedine neoriginal at muzu vytahovat tatranku) a hlavici radici paky sehnat nekde ... jo a jeste predelat zamky od garaze, klice od garaze totiz taky ukradli
ohledne tech policajtu, vypravel mi co v dnesni dobe se vsude krade, ze karvina je jedna z oblasti, kde se krade nejvic v okoli, kazdy den kradezi mnohonasobne pribyva a udajne to bude horsi a horsi, nejde to tak popsat,..
jinak auto jde v nedeli do servisu, domluvil jsem se na zaslepeni zamku, budu mit nove dva vystrelovaky oba dva vcetne dalkoveho centralu (doted mi nefungoval). novy technicak uz mam hotovy a ted jeste poresit nejake radio (ted uz jedine neoriginal at muzu vytahovat tatranku) a hlavici radici paky sehnat nekde ... jo a jeste predelat zamky od garaze, klice od garaze totiz taky ukradli

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
zkus unaka ten menil saltr paku tak treba bude mit 

to máš snad pojištěné ne?wesly.TDI píše:marasme minuly patek vykradli hospodu, rozjebali rám plastového okna a vzali "jen" mince za litr, z lednice energy drinky a veškerá chipsy a takové nesmysly, a okno za dvacku v piči

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ja nemám pojištěné nic, barák není můj, já mám jen interier a při cenách pojistek se mi to neopatí vzhledem k věcem co tu mám
, jo kdybych tu měl maty a podobné kokotiny tak určitě jo ale kvuli těm čipsům atd bych to mohl jebat, už zařizuji pagerovy alarm

- F.l.a.n.e.l.
já mít hospu, tak tam jsou maty na sto pero
a za půl roku bych jezdil v gallargu

a za půl roku bych jezdil v gallargu

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jooo kámo to by jsi mohl zkusit tak před 15ti lety ale i tak bys tu hospodu musel mít mezi panelákama
, dneska jim tu dám mat tak tam nahodí výplatu a do konce měsíce sedí doma a na pivo nepudou, hold to těm 20ti štangastům nemůžu udělat dát tu mat 

Dej tam maty, a pivo dávej ne sekeru 

Live4Ride Syndicate