..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
Re: ..:: A4 V6 by REMIX ::..
ne... bo nikdo se toho neujmul...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Doprdele Dave, ty tez neumis lhat......jsem mu tu chtel uz psat ze jednoznacne nej hajenka byla prave ted a ty to tak poseres 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
kua sorry

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Dneska do mě cca v 50km/h rychlosti lehce "vjel" stařík v Peugeotu 107 , já stál na místě viděl jsem ho jak na mě letí a neviděl že stojím v koloně tak sem dupnul na brzdu, audi se nehla ani o centimetr, P107 na sračky skrčené oba dva blatníky a já škrábanec na nárazníku
jo a park.čidla nejdou. Prej má pojišťovnu Generali máte s touto pojištovnou někdo zkušenosti ? nebudu z nich tahat peníze čtvrt roku nebo tak ?
PS: šlupka to byla řádná
Juris ty už si připravuj ruce dostanu prašule tak se audi dá kapku do kupy 

PS: šlupka to byla řádná

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Zezadu? Jestli jo, tak bych hodně dobře prohlédl kufr zevniř 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
Remix: určitě ti z toho nárazu praskla i ta 18ka pneu co máš v kufru co? 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Flanel, to ho beztak nenapadlo
... ale ja bych to nahlasil
... kdyz uz, tak uz... dokonce tim narazem utrhl i zaveseni DVD mechaniky v radiu 

... ale ja bych to nahlasil

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
chtěl jsem pomoct i světlům ke konci, abych si konečně koupil krystaly
ale borec aktivní si to nafotil foťákem, takže nic no
ale na kufr vevnitr mrknu pod calouneni jestli se neco neohlo, protoze sem ted nasel promacklinu na plechu co je nad naraznikem, cehoz sem si vcera vubec nevsim..

- F.l.a.n.e.l.
tam bude aj výztuha ohnutá bez ohledu na to, jestli by do tebe tuknul Mr.Yaris nebo Dejv. Auto ktere nedobrzdí se vždy zruší více protože když začne brzdit, tak se nárazová plocha sníží k zemi a jebne do tebe světly , maskou atd... kdyžto tebe to chytlo právě na výztuhu 
a za to že si to frajer aktivně nafotil bych poupravil vše, co nejde vidět....(pod náraznikem a vevnitř v kufru
) Stejně to neplatí on , a má se věnovat řízení... Od toho je pojistka 

a za to že si to frajer aktivně nafotil bych poupravil vše, co nejde vidět....(pod náraznikem a vevnitř v kufru

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Kdyby do něj jebl Yaris, tak má z toho A2ku 

Live4Ride Syndicate
sem mu rikal ze nechapu proc to foti, ze on nebude platit nic ze od toho je povinne ruceni .. a on furt neco plantal o nejake spoluucasti atd
a jak likvidator zjisti ze mam treba ohnutou vyztuhu pod naraznikem, necekam ze by sundaval naraznik 

zalezi jakou flasku dobreho piti mu za pripsani par "detailu" nabidnes 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no škoda, že to fotil... mi kdysi jeden kokot rozbil fáčko zezadu no a ještě ten večer se poupravilo tak, že šlo na totálku. Další den likvidátor, další dva dny - fáčko jako nové, oprava 2tis a pojistka 30 tis
. No jo, staré dobré časy
Ale tak za audinku dají dobře, drahé díly 

Nafta & benzín
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze tam bude hnuta i podlahu v kufru. To si dobre projdi protoze neverim ze bys mel tak pevny naraznik.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
no ja si tez myslim, ze to neodnesla jen vyztuha... zvednou, lehnout a vsechno dukladne projit 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ta vyztuha ten naraz vezme ale nekam musi cestovat tak tvrde to na prdeli neni. Takze podlaha stopro. Videl bych to na nakych 30tkc minimalne remixi
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
no dival sem se naraznik 10tis + tak 3tis za lak, pak park.cidla 5000, ohnuty plech nad naraznikem (nejde to skoro videt, ale je to tam) ... a mrknu na tu podlahu radeji, je fakt ze to byla rana jako prase, cekal sem kompletne rozbity kufr svetla a nic .. ani naraznik nepraskl (tomu ale dopomuzu
) mel to uplne novou tu 107cku, rikal ze to pred tydnem prepsal
byl to nejaky inspektor zivotniho prostredi, tak bral vsechno moc vazne a do detailu, proto i fotil ... kdyby to byl mlady tak se s nim domluvim ... to uz je fuk.. dikes za ohlasy..
jeste neco zezacatku sem se leknul jak cyp, nesel mi otevrit kufr, sem si rikal kurva tak moc ze by to bylo hnute ? nakonec sem zjistil ze se mi jen seklo odemykani

jeste neco zezacatku sem se leknul jak cyp, nesel mi otevrit kufr, sem si rikal kurva tak moc ze by to bylo hnute ? nakonec sem zjistil ze se mi jen seklo odemykani

otresem se ti poskodil zamek.. a hnute to urcite bude
to na fotce nepoznas 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Mrkni se hned i na predni svetla, ty si nefotil ne??
Tez bych potreboval aby se nekdo o me oprel kurna

Tez bych potreboval aby se nekdo o me oprel kurna

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jo a jeste mi vlastne pri tom narazu spadla na zem prupiska a prestala psat .. taky nahlasim

josh ... abych pravdu rekl na jednu stranu sem mozna rad (pokud teda nebude nic vazneho z tou podlahou kufru) ale na druhou stranu na zadni casti sem nemel nikde ani skrabanec a v tom me to docela sere ... kdyby mi nekdo buchnul do zadnich dveri, no to bych mu jeste podekoval

josh ... abych pravdu rekl na jednu stranu sem mozna rad (pokud teda nebude nic vazneho z tou podlahou kufru) ale na druhou stranu na zadni casti sem nemel nikde ani skrabanec a v tom me to docela sere ... kdyby mi nekdo buchnul do zadnich dveri, no to bych mu jeste podekoval

Nevím, asi bych si dal tu práci a ten nárazník sundal. Aby ses nedivil, možná ti to ještě dají na totálku. Tohle znám. Známému tak narazili do Mazdy. Byl jen odřený zadní nárazník (nebyl lakovaný, tak to ani nešlo vidět), ale kolem rezervy pomačkaný plech a nešly dovřít zadní dveře. Pojišťovna to dala na totálku. Ale servis Felda dal dvě dobře mířené rány a vše jak nové.
Live4Ride Syndicate
Mr. Yaris píše: Pojišťovna to dala na totálku. Ale servis Felda dal dvě dobře mířené rány a vše jak nové.

Co smeješ, kdo umí ten umí. 

Live4Ride Syndicate
ještě bych řešil klasiku jako utržený výfuk vlivem nárazu atd... Podlaze kufru můžeš taky trošku pomoct
. Poladil bych víko kurfu na pantech, ať to trošku "nelícuje", ne fugy jako do prdele, ale trošku- to podle fotek taky nikdo nepozná... No a je to
. Dobrou lahvinku likvidátorovi a máš na nový lak na celé auto 

Nafta & benzín
tak sem to nahlasil na generali do dvou dnu se mi ozve technik a pak do tydne budu mit vyjadreni ....
Tak ste měli pravdu, teď jsem na to mrknul, nešla mi vyndat rezerva z cehož bylo jasné, že je něco špatně.. Podlaha kufru je v pohodě, ale plech co je za nárazníkem je poohýbaný dovnitř ... dneska to ještě po práci pořádně prolezu co všechno je tam špatné a pak to likvidátorovi nahlásím ..
no jako rezervu si mel samo sebou to dojebane kolo a nahlasit taky .. ustipnute 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
woow
kam čuměl ...no ještě že to tak dopadlo....no a samo že bych tam nahrál tolik věcí...pošteluj západku ať nejde zavřít kufr...místo rezervy dej dojebané kolo...do kufru rozmrdané gumy
atd...z toho by se dalo vymačkat i na celoláček
btw: heh mě pod nárazníkem chybí výztuha...aji kdyby do mě vletěla ta 107čka tak mě ta moje prolízačka zabije 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
generali není sice špatná pojišťovna, ale dostaneš takovou amortizaci, že to nakonec ještě budeš platit ze svojí kapsy.. kolik máš najeto?
honem utočit km,než příjde likvidátormax3rx píše:generali není sice špatná pojišťovna, ale dostaneš takovou amortizaci, že to nakonec ještě budeš platit ze svojí kapsy.. kolik máš najeto?

...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress