asi chlastal taky...wesly.TDI píše:s PD 4.5l? asi zazrak

Moderátor: Dave0401
asi chlastal taky...wesly.TDI píše:s PD 4.5l? asi zazrak
jednou sem se taky dostal na 4,8l ale fakt jen jednou... ale na dalku bezne 5,1-5,3l ve full auteF.l.a.n.e.l. píše:asi chlastal taky...wesly.TDI píše:s PD 4.5l? asi zazrak
s jednou oktou sem jel rychvald-bohumin, s druhou oktou rychvald-dubina, u prvni 4,7 u druhe 4,5 jel sem vylozene na spotrebu, max 100kmh, zkousel sem za kolik se s tim da jet nejmene, pokazde tri lidi v aute, kdo neveri at si nasere, kazdopadne je to opravdu mazec, byl sem proti ropakum protoze sem mel zafixovane ze je to traktor, ale aspon v te okte vevnitr pri zavrenych oknech sem temer nepoznal ze jedu v TDI ..F.l.a.n.e.l. píše:asi chlastal taky...wesly.TDI píše:s PD 4.5l? asi zazrak
az pojedes nad 15O tak poznas ze jedes ve skodovceremix píše:s jednou oktou sem jel rychvald-bohumin, s druhou oktou rychvald-dubina, u prvni 4,7 u druhe 4,5 jel sem vylozene na spotrebu, max 100kmh, zkousel sem za kolik se s tim da jet nejmene, pokazde tri lidi v aute, kdo neveri at si nasere, kazdopadne je to opravdu mazec, byl sem proti ropakum protoze sem mel zafixovane ze je to traktor, ale aspon v te okte vevnitr pri zavrenych oknech sem temer nepoznal ze jedu v TDI ..F.l.a.n.e.l. píše:asi chlastal taky...wesly.TDI píše:s PD 4.5l? asi zazrak
to sedíJosh píše:mi zere prassat 7,5 - 7,ý ,,,,,,,,do chorvatska jsem se dostal na 6.4 a to myslim ze niz se nedostanu.....je to 96kw zatim
...by tak sedělo.....klobouk=cca 6,5Josh píše:mi zere prassat 7,5 - 7,ý ,,,,,,,,do chorvatska jsem se dostal na 6.4 a to myslim ze niz se nedostanu.....je to 96kw zatim
rotačka pojede vždycky za míň,než PDphaeton_esc píše:to je pěkná spotřeba, nám Seat s PD jezdí za 6-7 (77kw), ty starší a silnější prý ale jezdily fakt kolem 5...což mi přijde divný
Aha, to mi po ránu ujelo a spletl jsem si tě s Flanelem... Získala si tě spotřeba u Tdi, co ?remix píše:ted trochu nechapumel jsem audi a6 tu sem o vikendu prodal a zajel pro tohodle pasika
jj, vyřešeno už, zavzdušněná spojka, minulý týden měněná..bigi píše:včera jsem viděl táhnout tohohle pašíka na laně?To už dojezdil?