Dolph exhaust system
Moderátor: Dave0401
Re: Dolph exhaust system
Bohuzel, ale pokud nekdo vezme na pristi sraz kameru a Dolph se dostavi, nevidel bych v tom problem.
Live4Ride Syndicate
Mimochodem mam exhaust system od stejneho vyrobce a jsem mooc spokojeny. Zvuk asi neni uplne nej, ale o ten mi nejde.
Live4Ride Syndicate
Mám video když jsme dovezli auto domů...půl minuty 10MB...Lukáš píše:Nemáte někde nějaké video?Podle názorů to musí být bomba

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Tak ho nekam foukni (hlavne ne do prdele)barry píše:Mám video když jsme dovezli auto domů...půl minuty 10MB...Lukáš píše:Nemáte někde nějaké video?Podle názorů to musí být bomba

Live4Ride Syndicate
Jasný uploudni to.. 

Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 

http://www.megaupload.com/?d=5BZHX5BC
Zvuk je trošku zkreslený protože to je fakt randál a byl jsem moc blízsko
Zvuk je trošku zkreslený protože to je fakt randál a byl jsem moc blízsko
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
Už se těším, až to uvidím LIVE
a hlavně uslyším 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

No live je to extrém 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- F.l.a.n.e.l.
Dolph to má dobré v tom... že když ho stopne polic.hlídka, řekne : čau, jak se máte...?Mr. Yaris píše:No live je to extrém

A vo vo vo tom to je... stryko jezdí s fáčkem, které je v horším tech. stavu, než trakař od hnoja a nikdy mu nic neřekli

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

No dneska sem to slysel na zivo a opravdu masakr.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Mě se to taky líbí kurva ale do Chorvatska bych v tom nechtěl jet na dovolenou...hlavně se mi líbí že to není zvuk vykuchaného výfuku ale závodní...opravdu jde z toho cítit Performance 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Tak, tak.
Ten muj tim vykuchanym sice lehce zavani, ale uz jsem slysel daleko, daleko horsi 

Live4Ride Syndicate
Jsem v praci a nemel jsem cas podrobnejis studovat ty page, ale kdyz jsem to jen tak zbezne proletel, nikde jsem nenasel link pro download. Jen instrukce, jak uploadovat, velikost souboru, jeho nazev a pak odkazy na live cams 

Live4Ride Syndicate
No já zřejmě pro letošek ten můj výfuk stiším. Sice to pěkně řve, ale nejede
Buď seženu trubky a povařím nový výfuk včetně středového tlumiče nebo koupím někde z vrakáče. Koncák nechám 

Live4Ride Syndicate
Samá chvála na výfuk
Děkuji chlapci,ale na mě je to trochu moc hlučné...
Ale to jsem čekal... 

Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
zdendo to není výfukem ale motorem z 1,nic vic nedostaneš a ještě koupíš vědší válce to mu moc nepomůžeš chlape chce to 1,5 turbínku a máš po starostechMr. Yaris píše:No já zřejmě pro letošek ten můj výfuk stiším. Sice to pěkně řve, ale nejedeBuď seženu trubky a povařím nový výfuk včetně středového tlumiče nebo koupím někde z vrakáče. Koncák nechám

Audi A6