jedete s Majdou jo?a v jakém termínu?asik se tam budu taky někde pohybovat...V-Y-V-I píše:Flanel potřebolval bych prosím tě nějaké bližší info k té Vaší dovolence loni v Chorvatsku. Nenašel bys někde název apartmánu, popřípadě kontakt na majitele? Zkuste zavzpomínat s Banditou, díky moc !
Na dovolenou autem.....
Moderátor: Dave0401
- kminek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na dovolenou autem.....
Grande Punto Sport 1,4 16V Carribean Orange "Baby maserati"
- F.l.a.n.e.l.
máš nějakou fotos pláž nebo tak něco? byl si hotel nebo apartman ? nám se právě ráno už moc nechtělo a byli podmínka byla na jih od splitu.Uňak píše:Já letosopět na Gradac krásný výhled krásné moře super potápění.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Já vím kde je Podstrana voleF.l.a.n.e.l. píše:kontakt mám v "ledvince"
Edit: musím najít ledvinku![]()
Jinak je to vesnice Podstrana kousíček pod splitem. mapy.cz s tím nemají problém a najdou to hned

Mě jde o to jestli nemáš kontakt přímo na Váš apartmán. Potřebuji doplnit nabídku cestovky a na konci května tam vysílám kolegy,tak by to tam mohli sfouknout. Zkus pohledat,díky.....

das Auto
My letos jedeme na severozápad, namísto jihovýchod.kminek píše:jedete s Majdou jo?a v jakém termínu?asik se tam budu taky někde pohybovat...V-Y-V-I píše:Flanel potřebolval bych prosím tě nějaké bližší info k té Vaší dovolence loni v Chorvatsku. Nenašel bys někde název apartmánu, popřípadě kontakt na majitele? Zkuste zavzpomínat s Banditou, díky moc !
das Auto
A4 jsem se zbavil a pořídil Audi A6 černý sedan rok 2005 teď na 19" S8 kolech se stav do práce juknout.remix píše:Miro co to mas za podpis ? A6 ? vice info
Audi A6
sakra C6 to ja muzu 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
dobrý pneuservis

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja letos sem, Lago di garde Italie (cca 1100km) jezero hned u hotelu
- Přílohy
-
- 16259804.jpg (50.64 KiB) Zobrazeno 4379 x
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jiříku díkyJosh píše:ja byl tady, ale Zdeno tam ma porad plno....
http://www.igrane.com/dado/
cislo: +385915294833

das Auto
Joshua kolik tam tak vysla noc ?
..:: MB C-Klasse ::..
- F.l.a.n.e.l.
To už je teď jedno, kuba tam pošle zájezd
takže je tam plno 
Uňak: kolik to vyšlo v tom Gradacu? nasadil si mi brouka do hlavy

zajezd myslim ze tam nedostanes......ma tam fakt porad plno....
cenu uz nevim...
cenu uz nevim...
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Celý zájezd nepotřebuju, však uvidímeJosh píše:zajezd myslim ze tam nedostanes......ma tam fakt porad plno....
cenu uz nevim...

das Auto
Stačí hledat pár stránek zpětJosh píše:zajezd myslim ze tam nedostanes......ma tam fakt porad plno....
cenu uz nevim...
Tak my jeli za partyjou co uz tam byli asi 5 dnu, my tam byli 5 noci....byli jsme v Igrane....cca 1150km. Dorazili jsme za nima a zjistili jsme ze se majitel dupnul, ze nema pro nas ubytovani, tak jsme si dali veci ke znamym a spali jsme na stresni terase(byl to luxus, skoda ze jsem tam spal ale s chlapem
) no a 4 noci jsme uz spali v klimatizovanem pokoji a chtel 20E na noc, ale 10m k bazenu i k mori.....parada.....

das Auto
Nima cas na glupoty 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
pro me ne 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Letos posílám autobus do Zadaru
Snad se připojí i Juris s Radkou

Snad se připojí i Juris s Radkou
Golf V TDI 103Kw

Klucí potřebuji poraadit chystám se letos do CHorvatska autem, poradíte kde je nejlepší ubtovaní,za dobrý peníz?Blízko moře?Děkuji moc. 

- F.l.a.n.e.l.
co nejníž ...? 

V gradacu jsem platil 15 euro osoba no 10nocí 11náctá zdarma. Teď jedu zase ale máme to dál k moři ale v klidném místě 11 euro noc.F.l.a.n.e.l. píše:To už je teď jedno, kuba tam pošle zájezdtakže je tam plno
to první místo http://www.chorvatsko-ubytovani.cz/2009 ... la-slavena" onclick="window.open(this.href);return false;
to druhé místo http://www.chorvatsko-gradac.com/nena.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na oba mám přímý kontakt
Audi A6
Jestli chceš blízko moře tak se připrav na vyžší cenu.Badd píše:Klucí potřebuji poraadit chystám se letos do CHorvatska autem, poradíte kde je nejlepší ubtovaní,za dobrý peníz?Blízko moře?Děkuji moc.
Audi A6
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
Ja platil 15eur za toto v Tučepi.Majitel ma dole hospůdku.Přešla se cestička a pláž
- Přílohy
-
- P9080045.jpg (49.71 KiB) Zobrazeno 4139 x
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
JJ. s tím asi počítám, jen bych chtěl někam kde už z Vás třeba byl a a ví že to tam je v pohodě.Uňak píše:Jestli chceš blízko moře tak se připrav na vyžší cenu.Badd píše:Klucí potřebuji poraadit chystám se letos do CHorvatska autem, poradíte kde je nejlepší ubtovaní,za dobrý peníz?Blízko moře?Děkuji moc.
Svanco SZ

- F.l.a.n.e.l.
Svanco: tak to je luxusní. Takhle si to představuju 

Nazdar chlapci, nemáte někdo typ na Chorvatsko pro větší skupinu?
Potřebuji sehnat něco pro 12 lidí (4 rodiny) a nejlépe, kdyby tam nebyl už nikdo cizí....
Co nejblíže k moři, nejlépe apartmány po rekonstrukci s parkováním u domu? Nejdále asi po Makarskou.
Sice je ještě zima, ale sehnat něco pro tolik lidí, aby se to líbilo všem je drbání na pár měsíců. Takže bych to rád rozlouskl do jara
Díky moc.

Potřebuji sehnat něco pro 12 lidí (4 rodiny) a nejlépe, kdyby tam nebyl už nikdo cizí....
Co nejblíže k moři, nejlépe apartmány po rekonstrukci s parkováním u domu? Nejdále asi po Makarskou.
Sice je ještě zima, ale sehnat něco pro tolik lidí, aby se to líbilo všem je drbání na pár měsíců. Takže bych to rád rozlouskl do jara

Díky moc.

das Auto
Já jedu sem http://www.newtravel.cz/apartmany-vila-slavena/" onclick="window.open(this.href);return false; naprostá spokojenost k moři 5 min a hlavně luxusní domácí jede nás 12 lidí pokud budeš chtít na ně kontakt není problém čest.
Audi A6