Moderátor: Dave0401
vytrhat mandle a mas klid az do smrti.... stejne tam jsou na prd...wesly.TDI píše:mohl jsem ji mit klidne nastavenou i na 26 a bylo to uplne to same, v jakem koliv aute, skrabani v krku a vecer mandle jak tenisaky, takže tak
lepsi skura a kosti jak faldy a pak se potit jak praseDave0401 píše:no spis jen kosti a tenkou skuru.. nic mezi tim![]()
Do Havru uz zajet nestihnu, HNED PO PRACI VALIMtalec píše:Já jsem z havířova a navigaci půjčit můžu... Když budeš spokojenej tak ji i prodámmám navigaci v mobilu a tuhle už nevyužiju... je tam celá evropa a měl ji půjčenou Aladin a byl nadmíru spokojen
když nemáš drogy, tak alkohol ani tolik neřeší, myslím že to je 1l tvrdého a 2l vína na osobu....Dweeb píše:Co všechno se může převážet přes hranice, aby nebyl problém s celníky? Myslím tím hlavně alkohol a cigarety...
... na kazdy den dovolene, co tam budes doufam...V-Y-V-I píše:...že to je 1l tvrdého a 2l vína na osobu....
EE, přeci jedeš na dovolenku i ochutnávat domácí produkty.....Dave0401 píše:... na kazdy den dovolene, co tam budes doufam...V-Y-V-I píše:...že to je 1l tvrdého a 2l vína na osobu....