remix píše:to je prostě požitek z jídzdy v tom štyrykratštyry ... ještě že už je omega pryč
ostatni az budou velci taky nakoupi 4x4 ... proste to prijde s rokama

a ti co neprejdou na 4x4 ... tak zde plati porekadlo : cim starsi tim blbejsi

Moderátor: Dave0401
remix píše:to je prostě požitek z jídzdy v tom štyrykratštyry ... ještě že už je omega pryč
tomoking píše:remix píše:to je prostě požitek z jídzdy v tom štyrykratštyry ... ještě že už je omega pryč
ostatni az budou velci taky nakoupi 4x4 ... proste to prijde s rokama![]()
remix píše:jj, akorat haniz jede 1...2...5......a brumla si na 1500 otacek![]()
ja jedu 1 HEEEEEEEN 2 HEEEEEEN 3 HEEEEEN a pak uz klidekale to me prejde az mi to bude skakat na kazdem vajglu na zemi ..
ani 350 kobyl nestaciremix píše:no, tak to ja si tech 4x4 uzivam co se driftu tyce akorat na snehu, protoze tech mych usmudlanych 121kw na suchy asfalt nestaci![]()
Na 1,8 pěkná spotřebaHanizz píše:remix píše:jj, akorat haniz jede 1...2...5......a brumla si na 1500 otacek![]()
ja jedu 1 HEEEEEEEN 2 HEEEEEEN 3 HEEEEEN a pak uz klidekale to me prejde az mi to bude skakat na kazdem vajglu na zemi ..
ne ne ja taky 1 HEEEEEEN 2 HEEEEEN 3 HEEEEN a 4 už klideček, a teď mám průměr 10.1
no žere to jak cyp,furt jsem si nezvyk a nic nezapíram.Mám nejradši jak si borci fukají do trika,že jim i třilitr žere pod 7 litrů a to to honíJurisek16 píše:Na 1,8 pěkná spotřebaHanizz píše:remix píše:jj, akorat haniz jede 1...2...5......a brumla si na 1500 otacek![]()
ne ne ja taky 1 HEEEEEEN 2 HEEEEEN 3 HEEEEN a 4 už klideček, a teď mám průměr 10.1
Dave0401: ty jsi tam měl asi nějaký zlatý motor
To je zas vyplod asi musis byt uz hodne starej...Zrovna dnes hezky a jasne zduvodnili na jedne sportovni novince k cemu je 4x4 akorat k hovnu nebo k tomu kdyz clovek bydli na horach ...Nekomu nepomuze nahon i na rezervni kolo nebot to z nej ridice neudela...tomoking píše:remix píše:to je prostě požitek z jídzdy v tom štyrykratštyry ... ještě že už je omega pryč
ostatni az budou velci taky nakoupi 4x4 ... proste to prijde s rokama![]()
Hanzy píše:Joo v pohode ale i v avataru ma takeho 65 leteho profesora...![]()
Jinak myslim to tak ze vetsina i tady ma auto tak do 150 KW na jezdeni a to mi nikdo nevymluvi ze v tomhle je to zbytecne a jen to brzdi tod muj nazor...