Felda´s pašík no.2...hotovo:-)
Moderátor: Dave0401
Re: Felda´s pašík no.2...hotovo:-)
kokoti jak chcete,bud budu jezdit bez přední nebo objednam obě hranaté. 

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Umi nekdo udelat hranate s ceskym fontem + vsechno co k tomu patri?felda píše:kokoti jak chcete,bud budu jezdit bez přední nebo objednam obě hranaté.
Live4Ride Syndicate
kostky neumí nikdo jen klasiku obdelníkSly píše:Umi nekdo udelat hranate s ceskym fontem + vsechno co k tomu patri?felda píše:kokoti jak chcete,bud budu jezdit bez přední nebo objednam obě hranaté.

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
Dají se udělat i kostkyfelda píše:kostky neumí nikdo jen klasiku obdelníkSly píše:Umi nekdo udelat hranate s ceskym fontem + vsechno co k tomu patri?felda píše:kokoti jak chcete,bud budu jezdit bez přední nebo objednam obě hranaté.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Potreboval bych spz, za kterou od policajtu nedostanu kour. Jinymi slovy, ktera bude vypadat stejne, jako homologovana hranata. Tohle je dost spatny.
Jinak mam pocit, ze je to ten klucina, kteremu jsme kdysi jako klub prispivali na vozik
Mam radost, ze si moh koupit to, co mu usnadni zivot.
Jinak mam pocit, ze je to ten klucina, kteremu jsme kdysi jako klub prispivali na vozik

Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Klučina je super. A pokud SPZ tak jedině asi origo co nabízí MDČR 
(já třeba mám spadeno na jednoho, který jezdí s německým fontem, a už se těším, až uvidím, jak to celé dopadne až si ho chytnu)
Pak poreferuju co je za upravenou RZ

(já třeba mám spadeno na jednoho, který jezdí s německým fontem, a už se těším, až uvidím, jak to celé dopadne až si ho chytnu)

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

je to jeden klučina z virtu... naprosto smekám nad ním a jeho nadšením pro autka... a tolik věcí na autě zvládl udělat sám!!! Opravdu frajer 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
to je nejhorsi vec, kdyz jako ridic chytnes pri kontrole fundovaneho zalesakaF.l.a.n.e.l. píše:Klučina je super. A pokud SPZ tak jedině asi origo co nabízí MDČR

- F.l.a.n.e.l.
Nejsem debil. pouštím takové věci, že už jsem x krát dostal zmrdané od šéfa, jestli jsem normální atd.Hanuš píše:to je nejhorsi vec, kdyz jako ridic chytnes pri kontrole fundovaneho zalesakaF.l.a.n.e.l. píše:Klučina je super. A pokud SPZ tak jedině asi origo co nabízí MDČR
Tohle je vyřizování účtů

Jinak jak jsem už někde psal, pokud je řidič na mě slušný, jsem i já k němu aneb jak píše zákon, dbát cti vážnosti a důstojnosti osob i své vlastní

A věř že pokud nepřijede vysloveně nějaký žigul bez střechy, tak pokutu ode mě nedostane. aneb jak říká kámoš: Orel mouchy nechytá

HANUŠ: POJDME DO OFF TOPIC

Asi budeš můj úplně nejvíc oblíbený policista
Kdyby tak byli všichni takoví.

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
hele... bracha 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
ovšem 

jak se dívam na přední světlo tak asi taky sejml srnu 

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
S tvou jízdou to nebude problém... 

Týýý fole...tak ten pašík je...až na ty spodní mřížky v barvě...felda ještě že jsi to nechal ofiko
Flanel: kéž by byli všichni takový
dneska jsem dostal pokutu za sjetou zadní gumu z vnějšku...a ten *** mi ještě řekne...no kdyby jste měl alespoň všechny takové jako ty přední
přitom ty jsou bez vzorku úplně
nějak jsem ho nepochopil...měl jsem nerva...pač jak jsem jezdil s novým vzorkem tak jsem dostával pokuty že mi trčí kola...teď mám zalezlé kola 5cm dovnitř ale zas se jim nelíbí vnějšky pneu...no kuwa příště budu mít kola v cajku a oni si beztak vymyslí třeba rám nebo výfuk
mě z nich jebne...a vůbec...na co se vztahuje tuším že nějaký paragraf 22/L nebo lomeno E ? nějak to nejde přečíst... 

Flanel: kéž by byli všichni takový

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

- F.l.a.n.e.l.
Felda: promiň za OT
Juris: 22/1l se vztahuje na vše co není v 22/1a-k

a pokud se na tebe pořád zaměřují, tak zkus jednou říct že nesouhlasíš a třeba se na to vyserou. a jak ne. tak si budou muset nafotit vzorek a u komise řekneš, že prostě to pod minimální stanovenou mez ještě nebylo... Nic víc poradit nemůžu. Na rám ještě nic neříkali?
Juris: 22/1l se vztahuje na vše co není v 22/1a-k

a pokud se na tebe pořád zaměřují, tak zkus jednou říct že nesouhlasíš a třeba se na to vyserou. a jak ne. tak si budou muset nafotit vzorek a u komise řekneš, že prostě to pod minimální stanovenou mez ještě nebylo... Nic víc poradit nemůžu. Na rám ještě nic neříkali?

aha...no na rám zatím nic...jen dnes ráno jak už mi dal papíry a odjížděl jsem tak se mě ptal jestli jezdím závody že tam mám ty výztuhy...jsem mu řek že se o sebe bojím
a propo ho nemám přišroubovaný 

(???ps+)

Jurisek16 píše:Týýý fole...tak ten pašík je...až na ty spodní mřížky v barvě...felda ještě že jsi to nechal ofiko![]()
Flanel: kéž by byli všichni takovýdneska jsem dostal pokutu za sjetou zadní gumu z vnějšku...a ten *** mi ještě řekne...no kdyby jste měl alespoň všechny takové jako ty přední
nějak jsem ho nepochopil...měl jsem nerva...pač jak jsem jezdil s novým vzorkem tak jsem dostával pokuty že mi trčí kola...teď mám zalezlé kola 5cm dovnitř ale zas se jim nelíbí vnějšky pneu...no kuwa příště budu mít kola v cajku a oni si beztak vymyslí třeba rám nebo výfuk
mě z nich jebne...a vůbec...na co se vztahuje tuším že nějaký paragraf 22/L nebo lomeno E ? nějak to nejde přečíst...
kdybys mel auto tak jak ma byt podle predpisu tak te jebat nebudou a ty nebudes muset na ne nadavat

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
Tak tak ja si nepamatuji kdy naposledy sem dostal pokutu .. (ťuk ťuk
)
ps.. ale zadní pneu bych už taky potřeboval, chci to jezdit do zimy, než půjdou na renovaci

ps.. ale zadní pneu bych už taky potřeboval, chci to jezdit do zimy, než půjdou na renovaci

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Za stav auta jsem dostal pokutu jen jednou a to mi bylo tesne po 18. Tenkrat jeste letel svetelny tuning a moje fiesta vypadala jak by vyjela z cirkusu, tak jsem to dostal za stroboskopy, modre osvetlene ostrikovace, neony a dalsi pico<>viny
Od te doby nic... Ale jezdim seriovkama,no

Od te doby nic... Ale jezdim seriovkama,no

Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem naposledy dostal za tri mesice propadlou jinak nikdy zadny problem. A to mam velke kola, xenony, folie atd 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
Jurisu asi si na tebe prostě zasedly a ví, že když tě chytí, tak se výsledek (pokutka) dostaví. (což je velmi smutné ba až tragické)Mr. Favo píše:kdybys mel auto tak jak ma byt podle predpisu tak te jebat nebudou a ty nebudes muset na ne nadavat![]()
![]()
Favo: sem tam projede krásně upravené auto na kterém člověk opravdu nic nenajde. nedávno kolem fotbalu baníku projelo toledo v zeleném flopu. normáln kola, normál nárazníky. prostě origo. akorát lehce snížené a lak. Kámoš vykřikl... to je tuning, to by byla pokutka... říkám: za co bys mu ji tak chtěl dát ty chytráku... OdpověĎ: na každém autě se něco najde. třeba rezavý spínací špendlík atd...
Takže pokud opravdu někdo chce dát pokutu, tak s tím řidič asi moc nezmůže pokud nemá vysloveně nové auto.
Jinak co se týče pokut... taky jich pár mám

POKRAČOVAL BYCH V OF TOPICu

F.l.a.n.e.l. píše:
POKRAČOVAL BYCH V OF TOPICu!!!!!!!

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Jednoduše si sáhni do svědomí, jestli máš gumy OK, nebo neJurisek16 píše:Týýý fole...tak ten pašík je...až na ty spodní mřížky v barvě...felda ještě že jsi to nechal ofiko![]()
Flanel: kéž by byli všichni takovýdneska jsem dostal pokutu za sjetou zadní gumu z vnějšku...a ten *** mi ještě řekne...no kdyby jste měl alespoň všechny takové jako ty přední

Nafta & benzín
ja bych řekl off topic kua 

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

v klidu praskne ti cevka a co pak.felda píše:ja bych řekl off topic kua

Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
bmw e39 523i
pokud mi nepraskne č*rak tak fkliduMr. Favo píše:v klidu praskne ti cevka a co pak.felda píše:ja bych řekl off topic kua

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Tak jako neřeknu ani půl slova kdyby mi z toho lezly kordy...ale vzorek na všech je ...jen ty zadní jsou sjeté z venku...no a nový gumy mám ve sklepě a čekají na S-MLdjchrpa píše: Jednoduše si sáhni do svědomí, jestli máš gumy OK, nebo ne. Já bych řekl, že mít penumatiky, které nejsou popraskané a mají vzorek je v dnešní době základ.

(???ps+)

To auto je nesmrtelné
a jde vidět že jsi to prodal do dobrých rukou že se majitel stará
až na ten matný nárazník