no ty v tom prpade stojaty vesakLuke_TDI píše:roman je agresivni co ho znam! A hned jak jsem ho videl poprve tak rikam unakovi ze si ten frajer zapomel vyndat asi vesak

Moderátor: Dave0401
no ty v tom prpade stojaty vesakLuke_TDI píše:roman je agresivni co ho znam! A hned jak jsem ho videl poprve tak rikam unakovi ze si ten frajer zapomel vyndat asi vesak
zatím není hotovoDan píše:kuva a ze by jsi nahodil nejake foto, kdyz ses s tim tak dlouho jebal?
Speed update : Spojkafelda píše:Takže slíbené foto generalní oprava
část I -Komplet ramena přední nápravy,tlumiče,podložky,alu kola,oleje,filtry,proběhlo tento víkend
část II Příští týden-přední brzdy,brzdové hadice,hlavní brzdový válec,koncovka výfuku
část III Poslední snad-rozvod,spojka...a bude to jako nové
![]()
kkte krouťák mi odjebal spojku to ty nevíš co to jeLuke_TDI píše:Speed update : Spojkafelda píše:Takže slíbené foto generalní oprava
část I -Komplet ramena přední nápravy,tlumiče,podložky,alu kola,oleje,filtry,proběhlo tento víkend
část II Příští týden-přední brzdy,brzdové hadice,hlavní brzdový válec,koncovka výfuku
![]()
To nebyl kroutak ale pitcha za volantemfelda píše:kkte krouťák mi odjebal spojku to ty nevíš co to jeLuke_TDI píše:Speed update : Spojkafelda píše:Takže slíbené foto generalní oprava
![]()
ale 20tisíc vydržela
no nevim kdes na to prisel, ale tipl bych .. podle sebe soudim tebe???Luke_TDI píše:Tak to si nemyslim ale vim dejve ze jsi feldova vlezprdelka takze tvuj postoj chapu
Luke_TDI píše:Tak to si nemyslim ale vim dejve ze jsi feldova vlezprdelka takze tvuj postoj chapu
nn jen nam trochu ujeli nervy. Kluci vzdyt jsou vanoce budme na sebe hodni! A ja zacnu slibuju ze od ted uz na vsechny budu hodny a s nikym se nebudu poustet do jakychkoliv konfliktu !max3rx píše:Dáváte si tu synci
masakr úplně brutální...pokud by to byl joke je to fakt super jen mi připadá že tady je pořád nějaká válka...jste jak malý...ale jako dejvův xich vpravo mě dostal...to je masírka největší !Luke_TDI píše:Od ted!
http://www.elfyourself.com/?id=1501465916