mame super dabing ale itak davam radeji prednost originalu. Ikdyz nektere filmy maji neskutecny dabing napr. cetnici s funesem ty v originalu sledovat nejdou !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jo tak starsi filmy jsou v pohode s dabingem ale ty nove to je hruza, priklad je Bozsky Bruce, jsem to videl s dabingem a skoro nuda a jak jsemt o videl s titulkama tak jsem se chlamal jak cip, je to jak kdy .. nekdy se trefi do hlasu a nekdy vubec a ten dabing mame jeden z nejlepsich to vim ale i tak je origo origo alen e v kazdem filmu no
a hlavě už má tak 100.000 let , jinak včera jsem byl an terminator : salvation , na to že už to je 4té pokračování termosky tak o5 zaujalo a mě se líbílo
Byl jsem na noc v muzeu a nic moc ! Na zvuk bez prostoroveho vjemu jsem uz zvykli ale aby byl tak drsny sum v temnych scenach tak to me prekvapilo. Takze u terminatora cekam na HD rip a dam si to vklidu doma
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani