Jubileum to sice ještě není, ale je to prostě VW. Danek se včera vezl a myslím že mi dá zapravdu, když řeknu, že kromě tachometru to nepoznáte... aneb mám najeto 14Otkm
Felda: Bohužel jeste neni protoze lakyra co mi to mel delat odesel robit do Nošovic a tam nemá lakovací box.Jinak zatim nevim o nikom kdo by mi to hodil do barvy.
taky bych věděl kdyžtak napiš SZ s nabídkou cenovou a za co
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Já to sklepnu o dvě až to budu prodávat Jezdím v tom jen já, nikomu nepůjčuju, tak mi to neva... a líbí se mi jak každý, kolik to má najeto? sto pade? říkám 3kila... a oni hned to jo ? není možné a tak
F.l.a.n.e.l. píše:Já to sklepnu o dvě až to budu prodávat Jezdím v tom jen já, nikomu nepůjčuju, tak mi to neva... a líbí se mi jak každý, kolik to má najeto? sto pade? říkám 3kila... a oni hned to jo ? není možné a tak
no muj má na tach 140,ale dle stavu jsme mu chtěli s Davidem přidat tak aspon na 250
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Jako tvůj aktuální? Máš servisku? Cip s tím ... i kdyby měl 5OOtkm, jestli je pěkný, zachovalý, nic neklepe a tak, tak bych si klidně na tacho nechal 5OO Jiné auta to vůbec nenajedou, tak at ostatní závidí
Jako když se o to staráš tak bez problémů. měním olej co 10-12 tkm fakt zatím žádný problém...
servisku nemám,a myslím že to má najeto víc,těžko říct,třeba jsem se divil že je origo manžeta kolem šaltry a není prošoupaná tak nevím,volant docela je,ale třeba pedaly jsou pěkné....no nevím je to těžké u takového auta
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
No volant budu muset koupit před prodejem, a pak ještě šaltrpáku... ta kožená hlavička se mi nějak začla šoupat, ale jinak interiér luxus. Roman: někdy porovnáme volanty a řeknu ti kolik máš najeto
F.l.a.n.e.l. píše:No volant budu muset koupit před prodejem, a pak ještě šaltrpáku... ta kožená hlavička se mi nějak začla šoupat, ale jinak interiér luxus. Roman: někdy porovnáme volanty a řeknu ti kolik máš najeto
podle volantu mi to neřekneš jelikoš jsem ho měl místy matný tak jsem vzal smirek a chtěl jsem ho zmatnit celý,vše bylo ok jen ta černá vrstva nebyla zas tak hruba
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
No jo no prazdniny jsou dlouhe a neni co delat Bud rad ze mas volno vcera v noci a dneska cele dopoledne tady byla bitka cigani vs sousedi ze prej vykradli nekomu byt tak tady byla slovni prestrelka pres celou ulici.. lidi si to nataceli a smali se.. sem zvedav kolik bytu pres noc na zitrek vyhori....
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
Když tu dáva te fotky svých krasavců tak tu hodim jednu svojeho Focusa....vím že je to nic moc....a tuningu se tu celkem neda mluwit,ale zas tak marné auto to není...a nějaké pořadne upravy to pro mě zatím není,jsem jen chudý student....jsem rád že sem moh lišty a masku hodit do barvy.....ted se rozhoduju jestli nějake liťaky nebo DVD a sportovní podvozek....popřipadě eště prahy do barvy.
Takeshi : 1,6 16V 74kw vykon je dobrý,pěkně to jede,je to lehučké a spotřeba se dá...kola kola....každy říka kola...ja bych zas radši kdybych moh čučet na DVD v autě....doprčic...tak asi fakt vezmu ty kola!