Moderátor: Dave0401
Jjj on behal jak ocas a bral to moc važnePetulaGD píše:dam do mobilu a v ponděli se ho zeptam co togynga píše:Petula:tu maš Dj ponyhohttp://www.youtube.com/watch?v=00hQ7ebTM9g
Vic zverejnit to neslo ze?modry.neon píše:PemaR: Chces teda pribrat ten naraznik jak jsme se o tom bavili? beru blinkry tak by byla jedna posta![]()
víš jak jsem to myslel...si myslíš že to co děla pemar s takovou libovkou se mi líbí ?noreking píše:jak svine ..? hodil fotku a co cekal ? nazor jak nazor
PemaR píše:Vic zverejnit to neslo ze?modry.neon píše:PemaR: Chces teda pribrat ten naraznik jak jsme se o tom bavili? beru blinkry tak by byla jedna posta![]()
kdyztak se domluvime na ICQ a ne tady bo by me ukamenovali.. jen doufam ze to nekde neurazim o patnik
ty mu dej pokoj ja neePetulaGD píše:gynga: nééééééto zas bude,ty buzerante tys ho na mě poslal,ti propicham gumy
a bude nadavat,ja už dostal od mechaniku zjebane...že to ma synek doma těžké a ja ho ničím.... pak eště ty ve škole....třeba už mu dat pokoj ne?
jo on to strašne žral jsem se pořad smalPetulaGD píše:uvidimeale to video maras....tam jde vidět jak to žere a jde do tebe na tvrdo
Proto mi to nedalo a vyuzil jsem toho pri nevedomosti okoli.PetulaGD píše:Pemar:tak zas něco proveď nebo vymysli!!! A´t to stojí za to když je to poslední měsic v roce
jojo...on třeba přezouva a ja mu druhou hadicou foukam vzduch do ksichtu,to pak po mě hazi uplně nasrany zavaži....a sranda byla jak byl snih....dostal za krk a kdybys viděl jak za mnou letěl s pěstma zaťatymagynga píše:jo on to strašne žral jsem se pořad smalPetulaGD píše:uvidimeale to video maras....tam jde vidět jak to žere a jde do tebe na tvrdo
ja neveřííl,ale dame munoreking píše:jako dobry vtip .. chytli se asi vsichni.... ale az te potkam tak te zbiju
přesně tak, člověk tu chvíli není a 5 stránek o tom že pemar je kokotMr. Yaris píše:Kurec, chlapi, člověk chvíli zmizí na pivo a vy tu pičoviny vymyšlate.