Moderátor: Dave0401
Kdy poznam ženu ?PetulaGD píše:žena mi krásně umyla v sobotu autočuměl sem jak je dukladná,vyvysavane,prach
nikde,naleštěné,okna umyte...
Tak to bylo ale přece vždycky,hlavně ale nesmíte to propírat na forech,jinak vám to bude náležitě vysvětleno,že to není pravda..njn hold když už muže bejt korupce třeba ve fotbale,proč ne na TCJurisek16 píše:Bez peněz do hospody nelez (do TC nelez).
bych z toho udělal kurnik na slepice dle toho okolímodry.neon píše:tohle jsem nasel v pokecu, skoda ji
Těch pár dní sněhu tomu snad až tolik neuškodí, ne? Taky jsem měl teď auto 14 dní pod sněhem a žádnou změnu teď nezaznamenávámF.l.a.n.e.l. píše:když už do auta nasypu půl mega, tak i kdybych měl koupit altánek v OBI za pětikolo, tak ho koupím ať na něj co nejméně prší a sněží
...hlavně že si měl TT nepojizdné,jak slezl sníhmax3rx píše:Těch pár dní sněhu tomu snad až tolik neuškodí, ne? Taky jsem měl teď auto 14 dní pod sněhem a žádnou změnu teď nezaznamenávámF.l.a.n.e.l. píše:když už do auta nasypu půl mega, tak i kdybych měl koupit altánek v OBI za pětikolo, tak ho koupím ať na něj co nejméně prší a sněží
Nemyslím to teď špatně co se ostatních týče, ale když už někdo "frajeří" s nějakou megaleštěnkou, tak se o ni starám pořád stejně, a ne že po sezoně jeb na pole a do jara nezájem.max3rx píše:Těch pár dní sněhu tomu snad až tolik neuškodí, ne? Taky jsem měl teď auto 14 dní pod sněhem a žádnou změnu teď nezaznamenávámF.l.a.n.e.l. píše:když už do auta nasypu půl mega, tak i kdybych měl koupit altánek v OBI za pětikolo, tak ho koupím ať na něj co nejméně prší a sněží