No tak ted muzes setrit na poradne plechaceV-Y-V-I píše:A já debil šetřím na pořádné kola

Moderátor: Dave0401
No tak ted muzes setrit na poradne plechaceV-Y-V-I píše:A já debil šetřím na pořádné kola
asi jak ten pasat dvojče tveho šafránawesly.TDI píše:kurna dano ta prvni vpravo vypada jak dvojce tvoji manzelky
včera jsem nad tím dumal, jestli to je, nebo není Danova manželkawesly.TDI píše:kurna dano ta prvni vpravo vypada jak dvojce tvoji manzelky
Si delas prdel ne??? hahaha snad 1. člověk co je vpohodě na dálnici. Dyť to je jak kdyby krtci ryli o sto šest!!!Sly píše:Vzduchac samozrejme ne, ale takova kola + pustit auto o par centacku dolu. Myslim, ze cesta Bohumin - Brno je o pohode. Dobra cesta, proficim to vzdy relativne rychle, bez problemu, zadne diry, nerovnosti, dalnice.
Jen od Prostejova cca 5km na Brno jsou v pravem vyjete koleje. Jinak zadne kladivo na kola nikde.
Panove, ja tam jezdim tento pul rok relativne casto a nevidim na te ceste zadny problem. Kdy jste tam jeli naposledy vy?JouiCZ píše:Si delas prdel ne??? hahaha snad 1. člověk co je vpohodě na dálnici. Dyť to je jak kdyby krtci ryli o sto šest!!!Sly píše:Vzduchac samozrejme ne, ale takova kola + pustit auto o par centacku dolu. Myslim, ze cesta Bohumin - Brno je o pohode. Dobra cesta, proficim to vzdy relativne rychle, bez problemu, zadne diry, nerovnosti, dalnice.
Jen od Prostejova cca 5km na Brno jsou v pravem vyjete koleje. Jinak zadne kladivo na kola nikde.
Jj, v tom mas pravdu, ale zase jsem zvykly z hondy, kdy uz snad nic tvrdsiho ani byt nemuze. Kazdopadne bych rad koupil poctive kola, kde by jim nejake zhoupnuti neublizilo. BBS na ceru fungovaly bezchybne. Nikdy zadny problem.remix píše:zas je fakt, ze s feldou se mi zdala kazda cesta hrozna, jak jsem tam jel naposledy s OOOO na plechacich tak v poho, ale na tech 18" se to o dost pritvrdilo a tak uz to bylo horsi... az slai koupis 18" a podvozek tak uvidis ze to neni nejlepsi cesta
cokdyž se zařadíš do pravého pruhu? Ono levý je vpohodě,ale prasata se silnou károu jsou v levém a předpisáci v pravém..Sly píše:Nevim, s golfem jedu cca 160 +- v levem a zadny problem. Nic necitim.