žádné TDI (1,9) v ostravském kraji neujede verči ...to jenom jeden ocas zbaběle ujel a teď machruje na TF jsem skoro zastavil a stahuju okýnko...a felda tomu jebne podlahu...jsem se chtěl domluvit jakým způsobem odstartujem...hmmm trpaslík to nepochopil
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
BTW: GTA IV = dneska ta gamesa vyšla pro evropu ...včera pro USA....jsem se těšil že mě něco na zimu zabaví...a jak jsem si přečetl ty hardwarové požadavky...hmmm...zkusím napsat ježíškovi
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
maš to jedno,každopičopadně už jsem hry na pc přestal řešit dávno , jak chceš hrat, pořiď si konzolu a full HD tv a pařit , ne furt upgradovat PC jak piča , pc je na učto a net
Na kompu už taky nehraju...pač mi nic nejede...právě přemýšlím jestli konzoli...nebo upnout PC coč nemá smysl pač za měsíc je už out Což konsoli trvá déle než jí nějaký nástupce sesadí