předek ještě v laku nemám tak znova nárazník obětuju, tak bacha na přechodech, nebo na svém růžovém kole
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Naposledy upravil(a) Michal71717 dne 13 pro 2008 22:57, celkem upraveno 1 x.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
gynga píše:karvina je tymove mesto a ticho bo na tebe pošlu flanela za vyhrožovani
flanel nemůže pak by nedostával složenky za elektřinu a pak by mu ju hoši z čezu přišli cvaknout
A vůbec co si o sobě myslíš jezdit to s bídou umí jen na kole a vyskakovat to bude furt
PemaR píše:Ja slysel ze kdyz se stavela karvina, tak bylo v planu po 50ti letech ji kompletne zbourat a postavit jinde
na šumbark stěhujou ty co nejsou shcopni samostaného života
gynga píše:aspon žeje sranda aj na kolobežce kdybych jezdil tak budu jebat
ještě chvilu mě budeš srát a budeš prosit pemara ať ti zkusí udělat nějakou levnou sádru
Tak to je dobrá zpráva Flaneli...teď abych se trošku bál jen těch TFSIček Ale s těma určo moc jezdit nebudou 1,6mpi juchuuu
Gynga a Michal....jděte si to vyřídit na pískoviště jooo ?
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
No..jooo...přijedem se tam podívat jestli tam někdo bude...zatím tam jsou přihlášení 2...s tebou 3 takže jestli přijedem...tak pak řeknem že nás tam bylo 5 Ok ale nezveřejňuj to tady...je to jen pro VIP a hlavně je to sraz na vysoké úrovni
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Juris: fajn, snad to vyjde a nebude nejak moc snehu. Uvidime jestli to nakonec jeste nezrusi kvuli nizke ucasti. Uz jednou se to takhle planovalo a nakonec tam byli 4
Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C