s tím rozjebaným lízem pod nárazníkem jezdí už tak dva měsíce.... hmm
Kdyz to maj za dva mesice dva silenci co tomu akorat nakladaj Jsem zvedavy za jak dlouho bude zase na prodej az se vyskytne nejaky drahy VR6 syncro problem...
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
hmmm...tak dík že jste mi poradily Leštěné to nechci a lůšofoučkou taky nechci romíčku rozhoduju se mezi červenou nebo mezi tou krémovou a bez pásku to nechci disk by zplýval s pneu ...chci to od sebe nějak oddělit
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Dneska jsem trošičku poleštil (smirky: 80, 150, 240, 320, 400, 1500, 2000, brusná pasta 3M) Ale chce to sjet ještě filcákem a tím něčím na leštění (modrá kostka ?) Feldo ? plosím plosím...půjčil by jsi mi na chviličku ten kotouček a tu kouzelnou kostičku ?
Přílohy
Moturek.jpg (124.61 KiB) Zobrazeno 2472 x
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
noreking píše:ja bych se tech kol zbavil uplne a koupil jine s vetsim ET... nebo vytahl lemy bo to vypada neprirozene jak to couha ven moc
a pak bych az resil nejake strikacky atd ...
nechci jiné na TH Liny nemám a Borbety T nechci ! to má každý (na VW ! nic proti těm kolům na rapidech nemám ) Jinak ty lemy by to chtělo no takto....(foceno v orlové(až na ty prahy by byl pěkný) zase borbety )
Přílohy
Golfik.jpg (97.38 KiB) Zobrazeno 2464 x
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Jurisek16 píše:4RostaD: Tohle je to lízatko...je to podle mě z GTi (příčkový model, úzké nárazníky)
chujs lizatkem ale ty kola ......... ja uz brzy budu mit podobny...
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Jurisek16 píše:jn těch 2,9 je strašně málo a tuším že v 3dv. se snad ani nedělaly nebo se pletu ? U nás co vím tak je ten týpek z Ovy (červené syncro ) a pak ještě ten mladý ocas co dostal autí od tatínka (černé syncro ALPINE>> jezdí TC, Gynga je na něj alergický )
Cerna Alpine VR6 je krasna, ted byla v nejakem videu z nakeho tuning srazu na tuning.cz myslim. Mazel auto.
A cervena byvala Pietrova VR6 byla od Snoopyho z Bohumin TKOZ (ma takovou zlato-cernou urvanou GIV) a ted ji nedavno snad prodal Freemanovi taky tusim z TKOZ....ta strida majitele jak ja trenky urco dopadne chudara spatne
To už je hold úděl VR6-tek..
Auto je to krásné, snad ji dá majitel do top stavu.. A doufám, že nebude měnit kola - jak jsem se díval na poptávku na vw-clubu..
Doma? SAG + PUG + Audi
Prodej nových vozů VW, Škoda, AUDI a Seat - pro nabídku pište SZ
Jurisek16 píše:4RostaD: Tohle je to lízatko...je to podle mě z GTi (příčkový model, úzké nárazníky)
Mam pocit, ze tohle z GIII GTi neni. Ja ho kupoval na cero, pac to paslo. Nebyly tam ty nafuky po bocich. Jestli tam byly, nebyly tak velke. Zkusim pohledat nekde fotky.
Mam pocit, ze tohle z GIII GTi neni. Ja ho kupoval na cero, pac to paslo. Nebyly tam ty nafuky po bocich. Jestli tam byly, nebyly tak velke. Zkusim pohledat nekde fotky.
Vw díl na japonec
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Vw díl na japonec
Tak jak jinak by si z japonce udělal normální auto...?
Vypadalo to pekne, bylo to pekelne nizko. Nicmene tohle udelatko melo v te dobe hodne cer, tak jsem si pak nakreslil lizatko sve a to tam zustalo do prodeje.
Sly píše:Vypadalo to pekne, bylo to pekelne nizko. Nicmene tohle udelatko melo v te dobe hodne cer, tak jsem si pak nakreslil lizatko sve a to tam zustalo do prodeje.
to co lakoval barry asi dva roky
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad