K & P píše:
bych chtěl vidět kde ty seženeš motor na vraku za litr a OK neznáte mapu pane
O škodovky se moc nezajímám tak se nezlob ale spousta lidí mi už řeklo že se dá v poho sehnat komplet pod 2000,- ...Můžu mít jeden za 1500,- ...o víkendu ho jdu projet jestli je aspoň kapek v poho a pak si ho můžu přehodit
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Hanuš píše:Jakub - daleko nejsi od pravdy... jedno KR se v Karvine implantuje do Feldy .. zatim jsem videl pouze 1 foto.
ja vim i kdo ... a tet se resi zda cela elektoinstalace do auta nebo karburatory...
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
ty juris kam si vcera jel do petrovic kolem 4 odpoledne ??
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Jurisek16 píše:Do maxim pneu maj tam nejlevnější gumy v ČR Za gyngou ...a co ti je jako do toho ? jsi moje mama ?
nejsem pico jen ze si moh kyvnout jak sme se mijeli ...
Jurisek16 píše:V té rychlosti mám zužené periferní vidění..tak sorry Kde jsi jel ? a v čem ? (po favoritech se nedívám )
jake rychlosti kdybych nevidel v aute ram tak te nepoznam ani te neslo slyset v petrovicih mezi bazarem a karimpexem ..
Jurisek16 píše: jupí...technická způsobilost vozidla prodloužena do 16.1.2011 tááák a pomalu se začne makat ještě jednou díky Flaneli
tak samo.....akorat neděkuju flanelovi ....čekal sem tam přes 2 hodiny jak <> ...rychvald je na kokot
V rychvaldu jsem byl u "známého" a vyhodil mě (minulý týden ) (podložky, podvozek, zadní pásy nejsou, zadní sedačky nejsou, sportovní filtr, výfuk ) mi řekl ať sundám spz a jezdím na okruhu kkt jeden..ale zase mě potěšil když mi řekl že brzdy a emise jsou OK nechápal jsem
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše: jupí...technická způsobilost vozidla prodloužena do 16.1.2011 tááák a pomalu se začne makat ještě jednou díky Flaneli
tak samo.....akorat neděkuju flanelovi ....čekal sem tam přes 2 hodiny jak <> ...rychvald je na kokot
V rychvaldu jsem byl u "známého" a vyhodil mě (minulý týden ) (podložky, podvozek, zadní pásy nejsou, zadní sedačky nejsou, sportovní filtr, výfuk ) mi řekl ať sundám spz a jezdím na okruhu kkt jeden..ale zase mě potěšil když mi řekl že brzdy a emise jsou OK nechápal jsem
ja dneska dostal taky takeho kkta.....akorat spz nesviti a a lekarnička je 6 roku prošla ale jinak pohoda,a typek předemnou ho uplně vypičoval že si folie nesunda,tak se nasral a odjel,a to měl zaplacene
jojo...to ochotní sou hodně a praci dělají s natšením to jde vidět
ale to tak byva všude....třeba u nas na pneu Aleš už je tež změrzloch....dneska tam přijel chlap a že byl s tim nasranym panem domluveny na geomku za 500,- kde je? a ja tam usměvavy ochotny mu řek že ať mi da nějake drobne na benzin a že mu to udělam...typek dal 300,- a bral si moe čislo kdyby zas něco potřeboval že se tak domluvime
Dave0401 píše:DNESKA JSEM BYL V RYCHVALDE NAPOSLEDY!!!! PICUSOVE !!!! ENDE, SMITEC, UZ NIKDY VICE, DEKUJI !!!
...a to slo jen o evidencku!!!!
jj přesně...moje slova...rychvald a stk na 9. květnu...kkti jak cyp...řeší píčoviny jak cyp...co mu je jako do toho jestli má auto sportovní filtr nebo nemá...to je to samé jak bych si nasral na kapotu a on mi řekl že to nemůžu mít a zapsal by to do závad...prostě řeší píčoviny z nudy nebo já nevím...asi si na mě vždycky honí ego úplně v pohodě jak každý říka je Petřvald a nebo i v poho jsou v havru na rondlu