Moderátor: Dave0401
Jurisek16 píše:Určo aji kolo...vem si jaké musí mít malý japonci maličké palcetakže japonské 9" kolo bude tenší než třeba německé
Tak dopadne tvoje 195.. takže zitra volej do maximJurisek16 píše:To už jsem vidělAle taky to vypadá že to bylo natáhnuté na kapke jiném rozměru podle toho jaká tam je mezera
ty určo ty TOP nejlepší pneu kupovat nebudešJurisek16 píše:Přesně...to je onoDave0401 píše:ja bych ty 195ky kupil a zkusil bych to.. podle me to bude ok
zalezi typ od typuZáleží na výrobci...jak kola...tak gumy...
A zase...hodíš tady fotku BBS které má 15" a ani nevíš jaká je šířka a na tom ještě úplně jiná guma...kua už to neřeším...prostě něco koupím a nechám se překvapitgynga píše:Tak mě je to jedno jen mi bude lito tech kol
EDIT: 195/45/15
Aháááááááá ty chceš už 195/45/16 ja myslel na 40 tak to jooo
Aha sorry je to 9x15Jurisek16 píše:A zase...hodíš tady fotku BBS které má 15" a ani nevíš jaká je šířka a na tom ještě úplně jiná guma...kua už to neřeším...prostě něco koupím a nechám se překvapitgynga píše:Tak mě je to jedno jen mi bude lito tech kol
EDIT: 195/45/15
Aháááááááá ty chceš už 195/45/16 ja myslel na 40 tak to jooo
To neni přestupny rok ?F.l.a.n.e.l. píše:mluvil jsem o fotce co jsi poslal BBS. a o tom, že juris určo nekoupí 195/45/16 od Michelinu, Pirelli nebo někoho podobného
OT: mimochodem gyngo vidím že tu máme další měsíc
Jurisek16 píše:Kua ... hanuš mě zase naladil....jáááj to je dilema...nakonec budu muset snad koupit dopředu 195ky a dozadu 215 a měl bych klidNa obrázku je porovnání a rozdíl tam není až tak znatelný
No ok...ještě skočím kuknout na ty z toho inzerátu
http://tyrestretch.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; to je tadyk jak dáš FILESAladin píše:Jurisek16 píše:Kua ... hanuš mě zase naladil....jáááj to je dilema...nakonec budu muset snad koupit dopředu 195ky a dozadu 215 a měl bych klidNa obrázku je porovnání a rozdíl tam není až tak znatelný
No ok...ještě skočím kuknout na ty z toho inzerátu
co to je za soft?