Pry rovnacka atd?

Moderátor: Dave0401

no jinak jsou šišaté, takže PL na rovnání a leštění no a pak v práci nějakou pěknou stříbrnou metlu...no a následně papuče
 no jinak jsou šišaté, takže PL na rovnání a leštění no a pak v práci nějakou pěknou stříbrnou metlu...no a následně papuče   

(???ps+)
 (???ps+)

se nedivím že nestíhá když ho tak zásobuješ
 se nedivím že nestíhá když ho tak zásobuješ   btw: nebudeš tam mít cestu ?
 btw: nebudeš tam mít cestu ?   Kdyžtak SZ
 Kdyžtak SZ  
 (???ps+)
 (???ps+) Protože jsem to tež předtim každemu vykecal to byla blbost. Tet frajer nic nestiha. Děla mi tam jedno kolo přednosně, bude ho mit hotove přišti tyden tak tam pojedu
 Protože jsem to tež předtim každemu vykecal to byla blbost. Tet frajer nic nestiha. Děla mi tam jedno kolo přednosně, bude ho mit hotove přišti tyden tak tam pojedu 

(???ps+)
 (???ps+) vypada to suprove a ješte lepe jede
 vypada to suprove a ješte lepe jede 

zbytečně těžké_FLINTSTONE_ píše:Dneska mne svezl a musim to pochvalit je to fakt šupa!!!!!vypada to suprove a ješte lepe jede

jj.. bylo vas slyset_FLINTSTONE_ píše:Dneska mne svezl a musim to pochvalit je to fakt šupa!!!!!vypada to suprove a ješte lepe jede

Schmidtu je víc druhů, repliky to nejsou, a ty kola co si tu poslal jsou jiné.maxik900 píše:ty kola byla dlouho na prodej na netu (TF,VW-CLUB,VWGOLF) ted si neuvedomuju kde presne....ale koukal jsem ze jsou krapet jine..nejsou to repliky?koukni na origo schmidt ty paprsky jeste trochu couhaji ven..ale tobe ne..ty je mas zalezle...delalo se vice druhu?
http://img156.imageshack.us/img156/1736/sch1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak na tvojí VR5 mě uchvátil ten zvuk...to je něco
 Jinak na tvojí VR5 mě uchvátil ten zvuk...to je něco   ale jinak takové už nudné auto
 ale jinak takové už nudné auto   moc pohodlné
 moc pohodlné   na to jsem ještě mladý
 na to jsem ještě mladý   

ty na fotce jsou 9palcovky...v 7,5" vypadají zas jinak
 ty na fotce jsou 9palcovky...v 7,5" vypadají zas jinak  
 (???ps+)
 (???ps+)

Tak nizko že urval vanu ocasmaxik900 píše:juris nemas vic foto?komplet auti a hlavne jak to ted vypada lizatko vs. zem

Nevim kde to jemaxik900 píše:a tys byl gynga v pondeli na zimaku(zimny dul) ze?
 A v jakem aute jsi me videl ?
 A v jakem aute jsi me videl ? no mezi vanu a zem nedám mobil na šířku a to má nějaké 4cm
 no mezi vanu a zem nedám mobil na šířku a to má nějaké 4cm   to samé ramena...však flinstone potvrdí...jak jsem sjížděl na cestu od budek tak to bouchlo do ramen...a to je tam hovno schůdek
 to samé ramena...však flinstone potvrdí...jak jsem sjížděl na cestu od budek tak to bouchlo do ramen...a to je tam hovno schůdek  
 (???ps+)
 (???ps+) tesim se na fotky...jinak juris jedes vyskov?
  tesim se na fotky...jinak juris jedes vyskov? prni lizo pak ramena  a nakonec vyfuk
 prni lizo pak ramena  a nakonec vyfuk 
a co nového planuješ?_FLINTSTONE_ píše:No jo a proto ci neco jinehooooooo

ale nebudu to tady rozvadet
 ale nebudu to tady rozvadet