gynga píše:Mě bylo jen řečeno žes kroutil hlavou že ma 183ps a řekl No jo ja mam 190 proto asi nechtel moc kecat a ratši ujed
kroutil jsem hlavou když mě chtěl mermomoci dohnat na světelné Když už ti to říká, tak by mohl říkat věci pravdivě. a myslím si že je to jedno nebo ne? neřekl jsem 190 a já pokecat chtěl, jenže to by řidič ve čtyřkovem golfu musel mít funkční stahovačku že... no jo no. 4ka golf a na opravy není....
Opravdu to musíme řešit? Třeba ho někde potkám na okruhu a pak uvidíme , co ty na to? myslím že tady vyřešíme prd.
gynga píše:Mě bylo jen řečeno žes kroutil hlavou že ma 183ps a řekl No jo ja mam 190 proto asi nechtel moc kecat a ratši ujed
kroutil jsem hlavou když mě chtěl mermomoci dohnat na světelné Když už ti to říká, tak by mohl říkat věci pravdivě. a myslím si že je to jedno nebo ne? neřekl jsem 190 a já pokecat chtěl, jenže to by řidič ve čtyřkovem golfu musel mít funkční stahovačku že... no jo no. 4ka golf a na opravy není....
Opravdu to musíme řešit? Třeba ho někde potkám na okruhu a pak uvidíme , co ty na to? myslím že tady vyřešíme prd.
V poho mé auto to neni nejak si na tom nezakladam v pohodě.
Hej párci hádejte se jinde jo Marianovi to asi pojede no ale lehké jette s VR6 by to prostě neujelo...krátke kvalty no a jinak bych byl moc zvědav na graf veruny...jestli ty svody něco udělaly
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:Hej párci hádejte se jinde jo Marianovi to asi pojede no ale lehké jette s VR6 by to prostě neujelo...krátke kvalty no a jinak bych byl moc zvědav na graf veruny...jestli ty svody něco udělaly
Tak ja si myslím že ty mrtvé koně tobě nedožene nic.sotva má ta tvá jetta vr6 160 zdechlích koní a musíš tam dolívat litřík měsíčně do toho motoru zato on v tdi ani kapku.a ja vím svoje co ta čtyřka dokaže a ujede vr6 normalně takže ujel i tobe.ale tak nemužeš si to připustit když ti to dalo tolik prace auto v hodnotě 50ti tisíc a ještě bez papíru co nemuže jezdit po cestě a zrovna ty bys to měl vědět jako štuba.jinak že tady píšeš že nemá na stahovačku tak on by tě mohl stahovačkama zasipat ale nechce se mu s tim jebat .ale jinak bych to od tebe koupil za 20tisíc na nahradní díly měl by sis uvědomit že to je neprodejné auto forever TDI
rudysvr6 píše:Tak ja si myslím že ty mrtvé koně tobě nedožene nic.sotva má ta tvá jetta vr6 160 zdechlích koní a musíš tam dolívat litřík měsíčně do toho motoru zato on v tdi ani kapku.a ja vím svoje co ta čtyřka dokaže a ujede vr6 normalně takže ujel i tobe.ale tak nemužeš si to připustit když ti to dalo tolik prace auto v hodnotě 50ti tisíc a ještě bez papíru co nemuže jezdit po cestě a zrovna ty bys to měl vědět jako štuba.jinak že tady píšeš že nemá na stahovačku tak on by tě mohl stahovačkama zasipat ale nechce se mu s tim jebat .ale jinak bych to od tebe koupil za 20tisíc na nahradní díly měl by sis uvědomit že to je neprodejné auto forever TDI
i kdyby tam bylo 15O tak porad mam o 5OO kg lehci auto ale to nikdo nepochopi. Nechme to tak. dostal jsem naprdel. tecka.
graf nemam narozdil od GIV tak se za koně hádat nebudu
PS: nechápu jak vás může vynervovat nějaký "noname ghost"
Vidis, toho jsem si ani nevsimnul, ze ma jen 2 prispevky.
Vaha dela taky hodne. Mel jsem Tigru v 1.6, mela tusim 106 koni, ale 980kg. Jednou pri ceste z Hranic mi zkousel ujet nejaky borec s Passatem s cervenyma TDI (130koni). Nejak mu to neslo...
F.l.a.n.e.l. píše:i kdyby tam bylo 15O tak porad mam o 5OO kg lehci auto ale to nikdo nepochopi. Nechme to tak. dostal jsem naprdel. tecka.
graf nemam narozdil od GIV tak se za koně hádat nebudu
PS: nechápu jak vás může vynervovat nějaký "noname ghost"
Aspon že sis to přiznal dneska jsem řikal tomu ''glostrider'' že chudak nema na stahovačku tak se celkem smal že to mluvi ten co jezdi v Jettě. To on ma druhe auto Lancii Deltu Integrale na takove ježděni po karvine.
trošku slabá výmluva že se mu nechce měnit stahovačka, když je to otázka hodiny. Asi mu to tež něco pojede, ale grafu může mít i 50 když bude problém mezi sedačkou a volantem, tak ti ani 300koní navíc nepomůže . Jetta mě potrápila i na motce při rozjezdu
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.