Luke_TDI píše:To neres ja taky nejsem L4R a proste se vetřu a nikoho se neptam

Moderátor: Dave0401
Luke_TDI píše:To neres ja taky nejsem L4R a proste se vetřu a nikoho se neptam
Luke_TDI píše:Kua co to je za blby zvyk tady furt editovat nekomu prispevky a pod to jebnout budanebo
???
vcera jsem byl v Prosperu a u jednoho stolu jsem sedel s reditelem-Jakub- píše:v Prosperu je hrozné pívo. Dokonce naposled co jsem tam byl tak jsme po prvním loku všichni pivo vátili a odmítli zaplatit za takovou
jasně že to nema vlivbarry píše:wesly.TDI píše:barry zajimava teorie s těma trubkama
hele...nezkoumej...vím jak vypadaly v Ovečce po 11 letech a vidím jak vypadají tam...ale možná to nemá vliv na chuť piva...nejsem znalec...jen jsem dal Alternativu
není hadice jako hadicewesly.TDI píše:jasně že to nema vlivbarry píše:wesly.TDI píše:barry zajimava teorie s těma trubkama
hele...nezkoumej...vím jak vypadaly v Ovečce po 11 letech a vidím jak vypadají tam...ale možná to nemá vliv na chuť piva...nejsem znalec...jen jsem dal Alternativu, je to spešl pvc hadice metr stojí 1.500,-
, ted mi je měnili po 15ti letech a jěště jsem je použil na pipu do zahrady (na akce), vyčisti se "hydroxidem sodnym" a jsou jako nove
, kdybyjste potřebovali vic zasvětit kdyžtak SZ
![]()
jj a jezdi transporteremHanuš píše:vcera jsem byl v Prosperu a u jednoho stolu jsem sedel s reditelem-Jakub- píše:v Prosperu je hrozné pívo. Dokonce naposled co jsem tam byl tak jsme po prvním loku všichni pivo vátili a odmítli zaplatit za takovou. A to jsem netusil, ze tomu sefuje chlap, ktery bydli cca 300m od meho baraku
. Ale pivo se mi zdalo jine, nez jinde, to je fakt. Treba tam cepuji jeste pres vzduch
jede se za každého počasíDan píše:samozrejme pokud bude pocasi na prd tak se nejede....
se ti rozmočí sádra ty ťulofelda píše:jede se za každého počasíDan píše:samozrejme pokud bude pocasi na prd tak se nejede....