Lefkada...
Moderátor: Dave0401
Re: Lefkada...
no jiny lidi nez clenove TF tam z CR nebudou
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Aby ses nedivil tady cumi guestu clovek ani nevi!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
no jak me to parkrat vzalo sebou, tak jsem nevedel ci jsem 

když už tam kluci příští rok pojedete , tak jeďtě ještě kousek dál , naloďte se na trajekt a za 2 hodiny jste na kefalonii . Podlě mě ještě hezčí než lefkáda. Tady jsou moje fotky z předminulýho roku
první trajekt v benátkách

tady už lefkáda (čechů tam bylo jako sraček , i jídelníčky v hospodách měli česky )

tady už kefalonie

je tam hrozně moc malých pláží , na který musíte dojet autem , ale zas je tam uplně prázdno , žádní paštikáři.

tady už lefkáda (čechů tam bylo jako sraček , i jídelníčky v hospodách měli česky )

tady už kefalonie

je tam hrozně moc malých pláží , na který musíte dojet autem , ale zas je tam uplně prázdno , žádní paštikáři.

To je proste nadhera. Na kolik cca vyjde polovicni penze, 11 dnu, srpen, pripadne kdy a za kolik jste jeli vy?
Live4Ride Syndicate
jel bych v zari....uz neni nikde ani noha a teplo je porad prijemne
a jel bych bez jidla.....clovek neni vazany casem, vstat si muze treba v deset a na veceri si zajdes treba az v 22hod. nekde do taverny. navic jsem slysel ze v recku polopenze byvaji dost bidne co se pestrosti stravy tyce......ale asi jak kde.
v zari jsem videl last-minute i za 4999,- 11dni letecky.....
a jel bych bez jidla.....clovek neni vazany casem, vstat si muze treba v deset a na veceri si zajdes treba az v 22hod. nekde do taverny. navic jsem slysel ze v recku polopenze byvaji dost bidne co se pestrosti stravy tyce......ale asi jak kde.
v zari jsem videl last-minute i za 4999,- 11dni letecky.....
Naposledy upravil(a) Dan dne 25 zář 2007 10:10, celkem upraveno 1 x.
Polovicni penze pry. Ja jsem pica uz
Myslel jsem samozrejme polopenzi 
Jinak by opravdu mozna nebylo spatne vzit auto, nejakou Marku a zajet si tam po svych.. Pak si clovek muze dojet na jakoukoliv mini plazicku..

Jinak by opravdu mozna nebylo spatne vzit auto, nejakou Marku a zajet si tam po svych.. Pak si clovek muze dojet na jakoukoliv mini plazicku..
Live4Ride Syndicate
S tim jidlem mas pravdu. Ja byl kdysi na Chalkidiki (uz bych znovu nejel, hnus). Meli jsme polopenzi a vecer jsme stejne chodili jeste do restauraci na promenade, jen zkusit mistni speciality. Nebylo to moc drahe..
Live4Ride Syndicate
ja mel pujcenou motorku 125ccm za 90euro na 8dni.... dojet se s ni da kamkoli,myslim ze lepe nez s autem....Sly píše:Polovicni penze pry. Ja jsem pica uzMyslel jsem samozrejme polopenzi
hlavni jidlo v restauraci od 5euro.... kt omu pul litra vina za 4euro a jsi nazrany
samozrejme nebyl problem nechat za veceri 35euro pro dva....
samozrejme nebyl problem nechat za veceri 35euro pro dva....

Jj, vzpominam si.. No az o me nejaka inteligentni a atraktivni zena bude mit zajem, vezmu ji na Lefkadu 
Jeste prozrad cenu zajezdu.

Jeste prozrad cenu zajezdu.
Live4Ride Syndicate
me to vyslo komplet neco pres 35tis./2osoby teda i s utratou....a nesetril jsem. sebou jsem nevez skoro zadne jidlo....jen nejakou tu pastiku na snidani 

Byl jsem i na Kefaloni, Zakyntu v Parze a nejvíce se mi líbila Lefkáda jednoznačněNick píše:když už tam kluci příští rok pojedete , tak jeďtě ještě kousek dál , naloďte se na trajekt a za 2 hodiny jste na kefalonii . Podlě mě ještě hezčí než lefkáda. Tady jsou moje fotky z předminulýho roku
tady už kefalonie

no pro mě je zas jednoznačne nejhezčí kefalonie a ithaka . Na lefkádě bylo na mě moc čechů . Já jsem vzdálenosti neřešil , byl jsem s byvalou autem , a rav4ka se dostala uplně všude. Skoro každej den jsem byl na jiný pláži a málokdy jsem tam narazil na nějaký lidi. A čecha jsem tam nepotkal . Navíc jsem napůl řek a s lidma co jsem se tam bavil , i na lefkádě , tak všichni doporučovali kefalonii. Chce to tam mít k dispozici pořád auto , jinak jste v prdeli a zkejsnete na jedný městský pláži , která stojí za hovno.
Já měl auto půjčené, takže jsem to tam taky objezdilNick píše:no pro mě je zas jednoznačne nejhezčí kefalonie a ithaka . Na lefkádě bylo na mě moc čechů . Já jsem vzdálenosti neřešil , byl jsem s byvalou autem , a rav4ka se dostala uplně všude. Skoro každej den jsem byl na jiný pláži a málokdy jsem tam narazil na nějaký lidi. A čecha jsem tam nepotkal . Navíc jsem napůl řek a s lidma co jsem se tam bavil , i na lefkádě , tak všichni doporučovali kefalonii. Chce to tam mít k dispozici pořád auto , jinak jste v prdeli a zkejsnete na jedný městský pláži , která stojí za hovno.