test on fother passi

test on my passi na zvedáku u Mira

ještě v kompletu bez šrubku (mimochodem předchozí majitel by pan prase, šrubky a matky totálně na piču

tady už jen freesbee

a tady hrnce

a ještě přirovnání zadních freesbee s 1l shellu

Moderátor: Dave0401
Stiloman píše:v týdnu tam pojedu,tak se ti zeptámJurisek16 píše:napsal 4ks pomlčka 50zl/ks...a leští tam i celé kola ?
musím tam,bo jsem debil......od radosti,jak vypadaj kola jsem tam zapomněl pneu
njn....jak jsem starej,tak jsem blbej(kuwa...táhne mi na 40)Jurisek16 píše:Stiloman píše:v týdnu tam pojedu,tak se ti zeptámJurisek16 píše:napsal 4ks pomlčka 50zl/ks...a leští tam i celé kola ?
musím tam,bo jsem debil......od radosti,jak vypadaj kola jsem tam zapomněl pneu![]()
![]()
stane se
a nevis jestli dela i motorky? kamos přeletěl přes skarpu a je pokrivene, popr jestli i lesti kola z moto?Ilegaltuner píše:kurde že ja vůbec někomu říkal,že tam y kola leští.Pak dovezu kola a sebo nema čas jak je tim mnostvim zajebany,ale i tak mi je uděla přednostně
![]()
cele kola neleští na to neni čas a prostředky
pojedu mozna v pristich 14dnech, tak mozna....FilipGTti píše:uplna bomba stejene chci udelat steffany zlaty stred a lestene limce
jinak kdyby nekdo mel cestu do polska na vylesteni nepribral by me a 4 kola ??
dm nejakou korunu na cestu
sharky vozi sebovi do plmodry.neon píše:co se lesteni limcu tyce tak i sharky umi
hlavně : to můžu jebat, nějaké kola. obyč 16ky koupim a kašlu to. na ty cesty to je škodawesly.TDI píše:no jsem zvědav na ty mé Artecy...
odkud jsou? leští? jaké maj ceny?wesly.TDI píše:teď řeším renocavi těch Arteců tak mě zaujala tato pl. firmamají toho hafo a da se s níma i domluvit na jíné ceně
![]()
http://www.techride.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
na jakým "supu"?F.l.a.n.e.l. píše:kufa jsem to měl porvat na teho prassatajak to vidím na tom supu