Ale ted bych stejne nedorazil....mel jsem doma garage party

Moderátor: Dave0401
vidíš ty jsi měl garage party,luboš nějakou anorektičku,pry slušnou.....takže šlo jen o Dejva a tomu jsem psal i volalJosh píše:Ty jouzo, ted jsem byl pokazde.....
Ale ted bych stejne nedorazil....mel jsem doma garage party![]()
V Lutyni je kraaasnefelda píše:vidíš ty jsi měl garage party,luboš nějakou anorektičku,pry slušnou.....takže šlo jen o Dejva a tomu jsem psal i volalJosh píše:Ty jouzo, ted jsem byl pokazde.....
![]()
Dejve nechápu jak mě ještě mužeš tahat do Lutyně
neříkam že neJosh píše:V Lutyni je kraaasnefelda píše:vidíš ty jsi měl garage party,luboš nějakou anorektičku,pry slušnou.....takže šlo jen o Dejva a tomu jsem psal i volalJosh píše:Ty jouzo, ted jsem byl pokazde.....
![]()
Dejve nechápu jak mě ještě mužeš tahat do Lutyně
fole to mě mohlo i zabítDave0401 píše:citlivko
no uvidím,ale stejně ta servírka byla kravaDave0401 píše:njn.. pres tyden na dedine co bys chtel... vsichni chodi do roboty ... ne jak my flakaci
kazdopadne synci, je ten TIR spatny? podle me neni... myslim cenove a pristupnosti...
kdybys dojel driv tak jsme nemeli problem.. to mi ver
U nas na dedine se vari do 24:00.. ale je pravda ze do knajpy chodim jen patek a vikendDave0401 píše:njn.. pres tyden na dedine co bys chtel... vsichni chodi do roboty ... ne jak my flakaci....
jjmodry.neon píše:ave0401 napsal:
njn.. pres tyden na dedine co bys chtel... vsichni chodi do roboty ... ne jak my flakaci Very Happy....
U nas na dedine se vari do 24:00.. ale je pravda ze do knajpy chodim jen patek a vikend
myslis delnicak?
Podle mě chodíme do Tiru protože se tam scházíme...jídlo je dobré a ceny taky...ale nikdy bych do takové hospody nešel "dobrovolně".Dave0401 píše:njn.. pres tyden na dedine co bys chtel... vsichni chodi do roboty ... ne jak my flakaci
kazdopadne synci, je ten TIR spatny? podle me neni... myslim cenove a pristupnosti...
pro sraz je dobre aby pred hospodou bylo parkoviste , letni terasa , VLIDNA OBSLUHA a utulne prostredi.barry píše:Podle mě chodíme do Tiru protože se tam scházíme...jídlo je dobré a ceny taky...ale nikdy bych do takové hospody nešel "dobrovolně".Dave0401 píše:njn.. pres tyden na dedine co bys chtel... vsichni chodi do roboty ... ne jak my flakaci
Srazy můžou být kde chtějí...to je mi fuk...
dodam jen pred BYVALOU pekernou...tomoking píše:pro sraz je dobre aby pred hospodou bylo parkoviste , letni terasa , VLIDNA OBSLUHA a utulne prostredi.barry píše:Podle mě chodíme do Tiru protože se tam scházíme...jídlo je dobré a ceny taky...ale nikdy bych do takové hospody nešel "dobrovolně".Dave0401 píše:njn.. pres tyden na dedine co bys chtel... vsichni chodi do roboty ... ne jak my flakaci
Srazy můžou být kde chtějí...to je mi fuk...
V Tekile je tma, smrad ... ale je tam vlidna obsluha![]()
V lete se muzeme schazet venku na parkovisti pred pekarnou v Dolni Lutyni .... je tam celkem klid.