Synci, ja tech 920km na 50l opravdu najel (5.4l / 100km) a myslim, ze mi tachometr ukazuje dobre. Po meste s klimou a de facto studenym motorem, 2 cesty Brno - Boh jsem prasil. Vcerejsi cestu jsem jel predpisove. V papitech mam napsane 6.8/4.3/5.2
normalne jezdim za 6 ale vcera cestou z wisly jsme jeli klidne a proste 4,3 a treba kdyz letim do karvine tak palubak v miste ukaze 6,8 ja kdy ale tech tvych 12 leda na okruhu !
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Dobrý den příznivci tuningu a rychlých aut,
Omlouvám se za nevyžádanou poštu.
Po údajně úspěšném nultém ročníku tuning show v loňském roce se uskuteční oficiální 1.ročník Tuning show VLNOBITÍ 2007. V e-mailu posílám kontakt na webové stránky k tuningovému srazu VLNOBITÍ 2007, který se koná 28.7.2007 v Oldřichovicích u Třince. Veškeré informace si můžete přečíst na webu.Pokud bude s něčím problém, nebo nebudete něčemu rozumět jsem k dispozici. Budu rád když se uvidíme na srazu.
S pozdravem
René Polok
Obchodní centrum - Oceán
Oldřichovice 869 739 61
tel:737 286 672
e-mail: polok@repona.cz
nevím jestli by se někdo v naftě svezl tak jako v benzínu...žádná nafta vaše kuci nejede tak aby mě "uspokojila"!
a kecy o spotřebě...nevím no...oktávka je pracant...jezdí hodně...proto Combi a TDi, ale na blbnutí swišť, Integra...spotřeba se nesmí řešit...s Integrou jde jezdit za 7,5, ale proč? Co bychom z toho měli??? Není to logické...nejsem zastánce ani jedné strany, ale jak říkám, nafta super na práci a dálky, benzín blbinky a svezení!
Dave: jo myslím si že OMV super 100+ je nej...
shell teĎ tankuji protože sbírám kartičky ferrrarrri (for JOSHua)
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:nevím jestli by se někdo v naftě svezl tak jako v benzínu...žádná nafta vaše kuci nejede tak aby mě "uspokojila"!
a kecy o spotřebě...nevím no...oktávka je pracant...jezdí hodně...proto Combi a TDi, ale na blbnutí swišť, Integra...spotřeba se nesmí řešit...s Integrou jde jezdit za 7,5, ale proč? Co bychom z toho měli??? Není to logické...nejsem zastánce ani jedné strany, ale jak říkám, nafta super na práci a dálky, benzín blbinky a svezení!
Dave: jo myslím si že OMV super 100+ je nej...
shell teĎ tankuji protože sbírám kartičky ferrrarrri (for JOSHua)
synku.. napsal si to tak hezky az mi slza ukapla..
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
barry píše:Blue Octans 99 taky 32,50Kč ale ten je asi nejhorší...
jezdím hodně na shell, sbírám kartičky ferrarri
Já tankoval do Sunnyho a ted do Hondy nejdříve normál 95 a pak jsem ale přešel na lepší, no a zkoušel jsem Blue Octane a V-Power Racing a musím říct že hlavně u Sunnyho ten Blue Octane byl fakt nejlepší...zmenšila se o trochu spotřeba a auto šlo lépe do otáček..ted do Hondy tankuji jen Blue Octane, přestože to není nijak markantní rozdíl, tak alespoň autí dávám nejlepší co je PS: Tu mají Blue Octane za 31.50,- Kč
Sly píše:Mozna to nekomu z Vas prislo, ale pro jistotu:
Dobrý den příznivci tuningu a rychlých aut,
Omlouvám se za nevyžádanou poštu.
Po údajně úspěšném nultém ročníku tuning show v loňském roce se uskuteční oficiální 1.ročník Tuning show VLNOBITÍ 2007. V e-mailu posílám kontakt na webové stránky k tuningovému srazu VLNOBITÍ 2007, který se koná 28.7.2007 v Oldřichovicích u Třince. Veškeré informace si můžete přečíst na webu.Pokud bude s něčím problém, nebo nebudete něčemu rozumět jsem k dispozici. Budu rád když se uvidíme na srazu.
S pozdravem
René Polok
Obchodní centrum - Oceán
Oldřichovice 869 739 61
tel:737 286 672
e-mail: polok@repona.cz
Dave0401 píše:az zase pojedu nekde sluzebne, tak nafotim palubak..
palubák kecá kamo,zaleží co najedeš a kolik naleješ 12L jedině aktualní,ale určitě ne průměrná....a je to jak říka Barry benzin je super,ale já mám auto na ježdění ne na blbnutí
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Tak jsem pojezdil. Ted se to odpoji od tech vsech elektronickych picovin, jeste odmeri na brzde, da do puvodniho stavu a odveze do Bohumina. Vykon je odhadem nekde kolem 165hp.
Hanus> Zacalo to koupi vacek nekdy v listopadu 2005. Nevim, jestli jsem u zdarneho konce nebo ne, kazdopadne po par sprintech uvidim, jestli se bude pokracovat v uprave elektroniky. Tudis OBD1 -> stand alone. Mam z toho smisene pocity, neni to to, s cim jsem do toho sel. Mozna jsem jen spatne ovlivenny hodne mrtvym spodkem. Pry to ale jede lepe nez V-Tec, tezko rict. Ja si myslim, ze profi nalazeni a pouziti Hondaty by mohlo docilit toho, co jsem chtel nekdy pred rokem a pul.
Naposledy upravil(a) Sly dne 06 kvě 2007 17:51, celkem upraveno 1 x.
Ladis> Oni se do Hondaty nebo jakehoko0liv stand alonu nechteli poustet. Tak jsme pouzili P28 ECU z civicu 92-95. Modifikovaly se V-Tecove mapy P30, pokud se nepletu. Macu se saxem mi uz tak pred rokem tvrdil, ze se seriovou ecu to pojede tak na 70%. Pokud je to pravda, v coz doufam, tak by vysledek s Hondatou mohl byt zajimavy. Kazdopadne kdyz jsem videl proces lazeni pokus - omyl, nejradeji bych to dal nekomu, kdo uz nejakou tu Hondatu (a nejlepe v crx) odladil. Problem je, ze nikoho takoveho neznam. psali mi nejaci nemci, ze to odladi jako sponzorsky dar, tak uvidime. Rad bych nejake jejich reference.
Dave0401 píše:az zase pojedu nekde sluzebne, tak nafotim palubak..
palubák kecá kamo,zaleží co najedeš a kolik naleješ 12L jedině aktualní,ale určitě ne průměrná....a je to jak říka Barry benzin je super,ale já mám auto na ježdění ne na blbnutí
jak komu keca palubak
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI