Dobrý den, dovolte abych se představil, jmenuji se Jaroslav Velecký a jsem majitelem Chatové osady Pohádka Lančov na Vranovské přehradě. Tato osada je svým umístěním a vybavením vhodná na pořádání zájmových akcí. Proběhlo zde již 8 ročníků Motosraz Pohádka, 3 ročníky Motosraz Pohádka před zimním spánkem, 2 x ukončení ITT jízdy, sraz klubu Ford Skorpion, MTB maratón horských kol a jiné hromadné akce. VII. Motosrazu Pohádka se zúčastnilo cca 1500 lidí.
Z auto akcí zde mimo jiné proběhl závěr orientační jízdy Adam 84 a uzavřený sraz Honda Civic. Předpokládám kapacitu cca 300 aut. Ubytovací kapacita ja 150lůžek, ostatní zdarma pod stan. Tímto Vám nabízím náš areál k dispozici pro organizování Vašeho srazu. Samozřejmě Vám pomůžu v propagaci Vaší akce a zajistím stravování, občerstvení a ubytování. Mimo jiné jsem schopný pro Vás zajistit kulturní program. Cenová dohoda je vždy možná. Volné termíny a ostatní informace získáte na
http://www.lancov.cz/.
Adresy na Vás a Vaše kluby jsem získal na Vašich www stránkách, pokud mi na tento dopis neodpovíte, nebudu Vás již dále obtěžovat nevyžádaným mailem.
Přeji pěkný víkend a těším se na spolupráci s Vámi Jaroslav Velecký
Jaroslav Velecký
Lančov DS 2/2
671 06 Šafov
mobil: 602475048
e-mail:
jaroslav@lancov.cz