Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
.. toho kluka taky znám z vidění a řek bych, že Lubo má pravdu, asi to tak fakt bude .. a nevím, jestli ten nákup od dodavatele bude zase až tak jinde než ta 1,70, co by na tom měl teď .. kdo ví, každopádně já tam netankuju, vím, co to udělalo, když tam natankoval kámoš benzín no pětky golfa, přijel tam s rezervou tak tak, vzal za tágo a asi po 10 km od benzínky se nám rozsvítila kontrolka výfuku (v servise mu řekli, že prej nekvalitní benzín), takže si udělejte závěr sami, těžko říct, ale do nafty se toho dá nalít daleko víc, než do benzínu a vůbec bych se tam nedivil, kdyby to bylo s něčím řízlý ..luboT4 píše:fačko je Pospěcha a i ten vozík a ten kluk je brigádník na všechno jak není potřeba v pneu tak dělá co mu řekne, zametá , natírá ,maluje, meje auta . prostě všechno a je mu asi tak 19 . takže jaké náklady máš na mysli ?Dan píše:ano to se mi zda opravdu malo, kdyz od velkododavatelu je to mnohem levneji. a nemusi platit cloveka a auto ktere mu pro to jezdi po 1000 litrech....luboT4 píše:jak nepokryje vole ? ta nádoba má 1000l a čepoval do plna takže má na jedné cestě 1700 kč a jezdí několikrát denně to se ti zdá málo ? když pojede 3x denně třeba ?

BTW: do toho přepadení jdu s Váma, prtže teď budu tankovat benzín do vintrkáry

: Jak je to s tim silvestrem na KAPLI??? Ja tam teda jdu urcite.....vim ze vlezne stoji 550,- a to je tak vsechno. Tak zjisti kolik lidi se tam vleze, co tam vsechno bude a tak. Bavil jsem se s Lubosem a rikal ze by tam i sel a ze by mohla jit cela grupa L4R, ale nevim kolik toho volneho mista tam je......Myslim ze by to byl good silvestr.....
Tak pozjistuj a dej pls vedet

Tak pozjistuj a dej pls vedet

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
já jdu i s Nelou .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
takže kdo má zájem tak pište rychle . zatím Josh . Lubo . Sly možná . Avatar Kuba.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Kluci, ja bych sel rad, ovsem stale nejsou rozepsane sluzby na Silvestra, takze nemuzu zarucit sve misto v Kapli. Slovo mozna v tehle situaci neplati.
Live4Ride Syndicate
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jestli zvazujete silvestra ponuknu tu i svou nabidku
,.....vlaky jezdi
jeste to upresnim ale predbezne 200osoba, je v tom vlezne,1 jidlo, na tabulich jednohubky, chipsy. hudba by DJ. 2jidlo mozno dokoupit (hov. gulas,chleb) kapacita 100 ozralu 

Houby, ty mas hlas jak zvonluboT4 píše:no hlavně s Joshem ten je přeci nej nej .Josh píše:Nikdo si nechce zabékat s Lubkem??![]()

Mno vypada to ze uz kazdy neco ma nebo se tam nikomu nechce......hlavne tu nepiste 30.12. ze nemate kam jit

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
já a zvon ? to sis mě s někým spletl kua .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
od neděle už je otevřená Dedovka na Rači .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jedu dnes do Lomne ... a pokud jezdi uz Mosty tak zahajim sezonu !luboT4 píše:od neděle už je otevřená Dedovka na Rači .
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
v pondeli bych zajel.....ale to zas nemuze nikdo jinej asi....
jezdím T4 všechno to tam naházím a jede se . 

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
To je jen pro 3, ze? Nebo muzs hodit i nejake sedacky dozadu?
Ja to asi budu resit takhle: http://www.maxner.cz/?page=nabidka&nabidka=34
myslim, ze se to vyplati kdyz skipas na jeden den tam vyjde na:
http://www.velkaraca.sk/index.php?act=cen
Ja to asi budu resit takhle: http://www.maxner.cz/?page=nabidka&nabidka=34
myslim, ze se to vyplati kdyz skipas na jeden den tam vyjde na:
http://www.velkaraca.sk/index.php?act=cen
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
pekna cena i s dopravou....a jede primo z bohumina.... 

Tak jsem dneska prezul. A at si padaj i zaby z nebe, tuto zimu, me je to fuk 

Live4Ride Syndicate
Já dneska zapad 2x v Dolní Suché i se zimákamaSly píše:Tak jsem dneska prezul. A at si padaj i zaby z nebe, tuto zimu, me je to fuk

led je led a to nejede i kdybyste se po....

das Auto
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
kuci nevite nekdo o firme v okoli co dela kardanove hridele nebo je umi rovnat a vyvazit ?
neca jako je tahle .... http://www.kony.cz/index.php?page=kardany-doprava
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
doufám že už se ti nepovedlo nějakej ohnout. já jednou na LT ho sundal a rozpůlil kvůli výměně ložiska a byl problém na světě jak sem ho složil nenapadlo mě to že se to na tisícihranu pootočilo ,novej cena 78000 oprava nebo vyvážení ve VW nemožné tak sem ho nakonec tak očistil že sem tam našel vyražené dvě rysky tak sem to poskládal znova a bylo to tak jak má tak sem si oddechl že nejsou ti Germáni zase tak blbý . jinak bych to na tom tisícihranu asi zkoušel do dnes po každém zubu.tomoking píše:kuci nevite nekdo o firme v okoli co dela kardanove hridele nebo je umi rovnat a vyvazit ?
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
novy stoji 257 USDluboT4 píše:doufám že už se ti nepovedlo nějakej ohnout. já jednou na LT ho sundal a rozpůlil kvůli výměně ložiska a byl problém na světě jak sem ho složil nenapadlo mě to že se to na tisícihranu pootočilo ,novej cena 78000 oprava nebo vyvážení ve VW nemožné tak sem ho nakonec tak očistil že sem tam našel vyražené dvě rysky tak sem to poskládal znova a bylo to tak jak má tak sem si oddechl že nejsou ti Germáni zase tak blbý . jinak bych to na tom tisícihranu asi zkoušel do dnes po každém zubu.tomoking píše:kuci nevite nekdo o firme v okoli co dela kardanove hridele nebo je umi rovnat a vyvazit ?

pred sundanim je treba vzdy si udelat rysku sroubovakem ..... pise to v Service Manual Jeep Wrangler 2004

ale to moje auto je zvednute a kardan je delsi nez seriovy ..... tak to budu muset nechat udelat na zakazku ....
Co se stalo Rubiconu? 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
od zacatku jsem prisuzoval vibrace pneumatikam .... ale zjistil jsem , ze jejich pricinou je predni kardan. Wrangler ma od prevodovky 2 kardany jeden smerem do predu druhy smerem dozaduDave0401 píše:Co se stalo Rubiconu?