Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
napodobne...Dan píše:dekuji chlapci....jeste vanoce a mam cely rok utrum

24.12. vanoce
30.12. svatek
31.12. silver
1.1. new year
4.1. narozky
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak jsem vcera v Brne objevil whisky shop. Panove, pripadal jsem si jak v raji. Budu si muset koupit whisku podle meho data narozeni.
Pro whisky milce, www.thewhiskyshop.cz
Pro whisky milce, www.thewhiskyshop.cz
- Přílohy
-
- Obraz012.jpg (48.16 KiB) Zobrazeno 1363 x
-
- Obraz011.jpg (56.15 KiB) Zobrazeno 1363 x
Live4Ride Syndicate
Škoda, že z té fotky toho nejde moc vidět 

Bohuzel ausus telefon. Jen pro nastineni situace. Jednou mesicne se v shopu poradaji degustace. Mel jsem v planu kopupit si nejakou lahev a okostovat par panacku. Bohuzel jsme prisli 10min pred zavirackou. Jakkoliv jsem se mohl povazovat za znalce-zacatecnika, tady jsem videl znacky, ktere nikdy pred tim. Pruser byl ten, ze jich tam byl;o proste hafo. Mistnost cca 5x4 metry. Pres kazdou stenu obrovske police, na kazde z nich spousty lahvi, tridenych podle oblasti. Majitele manzelsky par ve strednich letech, ktery ti byl schopny o kazde whisky povidat nekolik minut. Opravdu fandove. Vrele tenhle obchod doporucuji.
Odchazel jsem se spadnutou celisti. Kolega si koupil 12y.o. Glenmorangie. Sli jsme alespon do Jack Daniels Pubu potom. Zacali jsme Jackem, pak Jack Gentleman a zavrsili to Jack Single Barrel. A jelikoz tam byla protivna a pomala obsluha, tak jsme otevreli tu nasi a dali po dvou rundach Glenmorangie. Velmi jemna, lehce drevite aroma, chut do sladka, jakoby vanilka, visen. Hoodne dobra skotska, i kdyz mam radeji vyraznejsi, tahle proste psala.
Odchazel jsem se spadnutou celisti. Kolega si koupil 12y.o. Glenmorangie. Sli jsme alespon do Jack Daniels Pubu potom. Zacali jsme Jackem, pak Jack Gentleman a zavrsili to Jack Single Barrel. A jelikoz tam byla protivna a pomala obsluha, tak jsme otevreli tu nasi a dali po dvou rundach Glenmorangie. Velmi jemna, lehce drevite aroma, chut do sladka, jakoby vanilka, visen. Hoodne dobra skotska, i kdyz mam radeji vyraznejsi, tahle proste psala.
Live4Ride Syndicate
fuj....jako bych zvejkal zito 

kua s tebe se stává gurmán . já chutě chlastu neumím ani popsat bud chutná nebo ne , budu se muset učit .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
ty jsi byl v nějakém životě kůň ???Dan píše:fuj....jako bych zvejkal zito
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Lubos, chce to opravdu zkusit kvalitni whisky, panaka tak za 200, pak to prijde. Nepit levnou za 60Kc, ktera se bezne prodava.
Live4Ride Syndicate
jo tak to jsem teda ještě nepil to potom tisícovky jen lítaj.Sly píše:Lubos, chce to opravdu zkusit kvalitni whisky, panaka tak za 200, pak to prijde. Nepit levnou za 60Kc, ktera se bezne prodava.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
.. ne-li hůřDan píše:fuj....jako bych zvejkal zito

To je pravda, litrik, petikilco padne, podle toho, jakou maji. Ne vsude maji dobre. Vetsinou je to omezene na Jamesona a Tullamore. Ty jsou dobre na panakovani. Pod 50Kc to je zito, jak pise Dan. Black&White, Grants, Four Roses, Jim Beam, R&X, to jsou nedobre a chutnaji jak mydlova voda. V lepsich barech koupis kvalitnejsi, mene znamejsi. Dimple, Glenfidich, Glendorengie, Glendronach, Tulliskar, Labely Black+, Shivas Regal atd. Zajimavost whisky je ta, ze at se vyrobi v jakemkoliv roce, ze jedne palirny chutna vzdy stejne. Neni to jako u vina.
Ale mas jistotu, ze te druhy den nic neboli a ta whiska proste chutna. Clovek se v ni nauci poznavat nuance, male rozdily. Je to pro me alkohol kralu
Jen skoda, ze ji v hospodach nalevaji do spatnych sklenic. Davaji ji do sklinek z masivniho skla, kde na ni clovek moc nevidi, nemuze ji ohrat v rukou. Jsou to sklenice na mixovani se sodou. Pokud si chces vychutnat whisky, tak to chce tenke cire sklo, tvar tulipanu treba.
Ale mas jistotu, ze te druhy den nic neboli a ta whiska proste chutna. Clovek se v ni nauci poznavat nuance, male rozdily. Je to pro me alkohol kralu

Naposledy upravil(a) Sly dne 19 pro 2007 09:47, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
Kdyz clovek pije levne, je to tak se vsimmax3rx píše:.. ne-li hůřDan píše:fuj....jako bych zvejkal zito

Live4Ride Syndicate
.. taky o tom něco vím náhodou
prej že když se daj do sklenice víc jak dva ledy, tak to tu whiskey zkazí .. jsem viděl v Hitmanovi 

.. nj, já piju jenom vyjímečně, takže je pro mě všechno stejny kryňtipyskSly píše:Kdyz clovek pije levne, je to tak se vsimmax3rx píše:.. ne-li hůřDan píše:fuj....jako bych zvejkal zito

Ja davam bud jeden nebo zadny, podle nalady. Pokud se pije whiska s vetsim mnozstvim alkoholu (cca 60 vol.), neni na skodu ji lehce redit vodou. Da se tak zjistit i jeji viskozita. Whisky odbornici poznaji chut podle cichu, jeste driv, nez se ji napiji. Kdyz jemne kapnes vody, vidis, jak s ni whisky reaguje. Muzes ochutnat a kapnout jeste trosku, pokud je az moc silna a ostra. Da se poznat podle aroma, jak jsem psal.max3rx píše:.. taky o tom něco vím náhodouprej že když se daj do sklenice víc jak dva ledy, tak to tu whiskey zkazí .. jsem viděl v Hitmanovi
Live4Ride Syndicate
já si dám raději poctivou slivovici .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jedine tvrde, ktere vypiju je vodka... vsechno ostatni mi neleze a liju to do ostrikovacu

Tahle zatim nejoblibenejsi z tech, co jsme mel moznost okostovat:
http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-sp ... herry.html
Live4Ride Syndicate
Nejlepší whisky je GlenfiddichSly píše:Tahle zatim nejoblibenejsi z tech, co jsme mel moznost okostovat:
Od Glenfiddich jsem pil 15 single malt. Byla dobra, ale na muj vkus moc jemna. Mam radeji ostrejsi, drevitejsi, kourovejsi whisky. Kazdopadne 100 lidi, 100 chuti. Verim, ze takova Glenfiddich 50 y.o. nebo Glenfiddcih 1937 bude jiste vynikajiciMacca píše:Nejlepší whisky je GlenfiddichSly píše:Tahle zatim nejoblibenejsi z tech, co jsme mel moznost okostovat:

Kazdopadne z tisice druhu whisky, ktere existuji bych se bal tvrdit, ze zrovna Glenfiddich je nejlepsi

Live4Ride Syndicate
tomek....chudaci sousedi, vis jak jim to musi vrtat v hlave ty auta na zahrade...

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
oooooo, tyto kocury muzu
.....kolik tam tez vleze becek 

tyto kocury jdou mimo naswesly.TDI píše:oooooo, tyto kocury muzu.....kolik tam tez vleze becek

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem s tim lital po Ostrave ... jsem nevedel , ze Jaguar tak pritahuje kocky a tigricewesly.TDI píše:oooooo, tyto kocury muzu.....kolik tam tez vleze becek

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
ty jo.. V Detmarkach zase maji lidi o cem diskutovat
ten ****** si zas kupil nove auto ci co

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
... on to asi krade , to bude nejaky corkar ....kuva a my tu dreme jak ocasi a nic ... kuva s poctivosti nikam nezajdes .... kuva mit tu naturu tak bych taky kradl ....Dave0401 píše:ty jo.. V Detmarkach zase maji lidi o cem diskutovatten ****** si zas kupil nove auto ci co
![]()
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem