Cesta byla docela umorna. Od sesti rano streka pres D1 do Prahy. Odtamtud letadlem do New York city. Potom indickym taxikem na letiste v Newarku - New Yersey. (nebrat taxikare, kteri stoji pred letistem a vypadaji jako prodavaci vysavacu za prvni republiky). V Newarku na letisti jsem si dal praveho nefalsovaneho McDonalda a zjistil, ze zadny bankomat mi na mou Diners Club kartu nevysype cash. Kazdopadne jsem zahy zjistil, ze amici cash stejne nepouzivaji a dokud tuhle kartu vezmou v obchodech a bordelech, je to bez problemnu. Libi se mi, ze nikde nechteji PIN ani podpis. I v bmbem McD projedete cteckou a uz mate jidlo na stole.
Ale dal cesta pokracovala zpozdenym letadlem z Newarku do Richmondu - Virginia.
No a na letisti uz jsem si zasel jen do Hertz (pujcovna aut), vybral z economy class Vhevy Cobalt (i kdyz ma najeto nejakych 30tis km a je fungl nova, je to pekna mrdka). Zvuk to ma pri prokluzu americkeho automatu jak V8 Buick, ale je to relativne line. Za zminku stoji jen uzitecna GPS a miliony tlacitek k ovladani elektronikyt v kabine. Pak uz jen hura do bytu. Musim rict, relativni luxus. 3+1, veskere vybaveni, veranda s vyhledem do lesa. No, tezce se mi bude zvykat na muj podzemni byt v Brne

Tak vas zdravim a az bude cas, tak udelam nejake fotky. Ted asi zajdu okouknout bazen a fitko, ktery pred barakem