Jeste jeden dotaz az havarijni pojisteni.
Koukam na www.top-pojisteni.cz. Neni mi jasne, proc po zvyseni spoluucasti z 5% na 20% dostanu nizsi castku pojistneho. To same u povinneho ruceni - pojistne kryti. Kdyz zvolim vyssi, cena jde dolu..
svanco1915 píše:v případě škody 100 000,- se podílíš bud 20% tím pádem nižší pojistka když jen 5% vyšší pojistné ...
A tak. Jasny, nepochopil jsem vyznam slova "spoluucast" : )
Stanovim si taky hodnotu pojistky. Pokud uvedu napr. 400tis misto 300tis, pojistka je logicky vyssi. Ale jakou to ma fakticky vyhodu? Je vubec nekdy mozne dostat pri totalni destrukci auta onu hodnotu pojistky, tedy 400, pripadne 300tis?
svanco1915 píše:v případě škody 100 000,- se podílíš bud 20% tím pádem nižší pojistka když jen 5% vyšší pojistné ...
Stanovim si taky hodnotu pojistky. Pokud uvedu napr. 400tis misto 300tis, pojistka je logicky vyssi. Ale jakou to ma fakticky vyhodu? Je vubec nekdy mozne dostat pri totalni destrukci auta onu hodnotu pojistky, tedy 400, pripadne 300tis?
auto ti ocení podĺe tabulek
na tu častku se auto pojisti a tohle bys měl dostat
samozřejmě hodnota časem klesa tak je dobre to třeba za rok znova ocenit tim pádem bude nižší pojistka na nižší hodnotu auta
Napada me jeste jeden dotaz. Co kdyz auto nekde rozbiju, pripadne to do me nasije nekdo jiny. V aute je jiny typ motoru - nezamenitelny. Co pak pojistovna? Ma vubec cenu auto s jinym motorem pojistit proti havarii? Dostanu v pripade havarie nejake penize?
samozřejmě hodnota časem klesa tak je dobre to třeba za rok znova ocenit tim pádem bude nižší pojistka na nižší hodnotu auta
Tak tím si mě dostal....na to naletí hodně lití ale bohužel realita je v 90% jiná.
Sly píše:Napada me jeste jeden dotaz. Co kdyz auto nekde rozbiju, pripadne to do me nasije nekdo jiny. V aute je jiny typ motoru - nezamenitelny. Co pak pojistovna? Ma vubec cenu auto s jinym motorem pojistit proti havarii? Dostanu v pripade havarie nejake penize?
pojistovnu nezajima jaky tam je motor ..... hlavne mas mit platnou technickou
navic u tve imprezy nikdo neni schopen urcit typ motoru (chybi oznaceni typu motoru) ... takze tam je ten co tam ma byt
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Sly píše:
Tak tím si mě dostal....na to naletí hodně lití ale bohužel realita je v 90% jiná.