Moderátor: Dave0401
co bylo pod smrkem gynga? doufám že aspoň duša nebo chrom šlapkygynga píše:a je po![]()
gynga píše:což znamena že nemusim natahovat moc ruky aby to vylezlo krkem![]()
Ano vleze mám ho taky!Camel píše:Lukeesu a vleze se ten typ 115 do origo prolisu pro US znacku?
Synku já tě nepoznávám mám ji i vpředu od té doby co mám zavařený nárazník to je rok¨a něco,já jsem s mým číslem spokojen líbí se mi že 3 a 7 jsou v linii a celkově to vytváří zvláštní dojem mrkni na klubové stránky do mé galeriefelda píše:Lukess:ty maš i v předu kostku?No to mě docela sere že mi nikdo neudělá ty mé čísla,tady v Karviné není žadné pěkné číslo skladem v tomto rformátu rz
ja to měl vypalene stalo to litr 1 cd, ale už na nej nemam kontakt, dělal to nějaký typek z čech, běžným zpusobem to vypalit nejde, to jsem zkoušel, jebat celou DX v dnesni dobe, akurat to banda krade a na dnesni prenosne prcky to nema, jak uz to tam mas tak to spis pouzij na tv/DVD, konvektor mam jeste doma,luboT4 píše:klucííí prosba nemá někdo CD-DX. mapa ČR do navigace koncernu ??? jestli to jede vypálit nebo ne .
když už tam je tak je třeba se to naučit používat weslowesly.TDI píše:ja to měl vypalene stalo to litr 1 cd, ale už na nej nemam kontakt, dělal to nějaký typek z čech, běžným zpusobem to vypalit nejde, to jsem zkoušel, jebat celou DX v dnesni dobe, akurat to banda krade a na dnesni prenosne prcky to nema, jak uz to tam mas tak to spis pouzij na tv/DVD, konvektor mam jeste doma,luboT4 píše:klucííí prosba nemá někdo CD-DX. mapa ČR do navigace koncernu ??? jestli to jede vypálit nebo ne .
dík za recenzi...chtěl jsem si ji koupit do oktywesly.TDI píše:ja ji měl v oktavě, ovladani na piču, provedení na piču, grafika na piču. jako poskytovatel obrazku z dvd to stačilo
ty jsi měl všechno a všechno bylo na piču , ale na to jsem se fakt neptal .wesly.TDI píše:ja ji měl v oktavě, ovladani na piču, provedení na piču, grafika na piču. jako poskytovatel obrazku z dvd to stačilo