Sly: no jo no... se doma flákáš místo aby si studoval zákony
jinak ten "řezný kotouč" na flexu hraje dobře. Díky
Barry: se nedivím že mu ujel... když si tam totiž na zimu hodil motůrek RT10 od Chryslera pro jistotu,kdyby někde zapadnul... Já se Vyvimu vyhýbám od té doby co je sníh, nechci aby mi natrhl zadek
Tak snad podvozek - 30mm, a 18". Bohuzel kola z T4 uz sly so sveta. Tesil jsem se, ze pristy sezonu s sebou po srazech budem vozit kamion, ale uz to tak nevypada. Nahradi ho TT.
Sly: koukal si na tu CRX v bazárku??? Já se teda v hondách nevyznám, ale vypadá to na slušný kousek.
VYVI : cože??? hele kubo, rodiče by ti ten internet měli vypínat, když jsi ožralý, páč tady potom píšeš čulákoviny
Řekni jen datum a dáme si setík ze shellky u vlakáče k shoppingu a zpátky.... a uvidíme... co ty na to. Když mě poděláš, tak by to pro tebe neměl být problém to dokázat...
F.l.a.n.e.l.> Jo, videl jsem ji. Mel jsem tu cest jet proti ni jednu jizdu v Prerove. Co se ceny tyce, je to klasicka cena upravene crx. Verim, ze do ni majitel par penez urcite nasypal. Druha stranka je ta, ze po vzhledove strance se me osobne ani trochu nelibi. Ale to je otazka vkusu. Plus je ten, ze ma udajne motor 160hp Civic VTi. Kastli jsem nejak podrobne nezkoumal, takze nevim, jestli tam je nejaka koroze nebo neni.
Co se namarenych hodnot tyce (178hp), tak uz jsem to tady psal. Auto jsem porazil asi o jednu delku. Na startu jsem mu docela dost ujel, na trojku me dojizdel, ale nedojel. Fakt je ten, ze mel navic spolujezdce. Po zavode auto odtlacil, ze pry spojka. Vidim to tak, ze bud se mu jizda proti me hodne nepovedla nebo mel spojku uplne na odpis. Jinak by mi se 180hp a odlehcenym autem nadelil tak 3-4 delky.
Sly: no jako musí to být paráda... Já jsem jednou jel v RX7 bturbo 250 hp. a taky to byla pohádka... bohužel trvala jen 30 minut Ale jinak ta honda musí jezdit brutálně... Kolik máš hp ty? že si ji ujel...? Ty máš kolem 130 nebo 140, ne??? (tipuju)
Panove, co Silvestr D2D? Ozerem se opet spolecne nebo nejaka together akce letos pada? Pac loni uz jsme to touhle dobou domluvene meli. Vim, ze ne vsichni clenove maji pristup na web, ale proc nenapsat. Nejen od toho je tady tenhle thread.
F.l.a.n.e.l.> Myslim, ze s nama je to uplne v klidu. Pres leto se sjede kazdy tyden tak cca 5 aut. Obcas se stane, ze se sejdem i v plnem poctu, coz dela peknych 11 aut. Dokonce i ted se vidame kazdy tyden. Vzdy se na srazu nekdo objevi. At uz pesky nebo v zimnim priblizovadle. Musim kluky pochvalit. Uz se tesim na sezonu.
Hosi dosel mi dneska chip do Swifta ...... omezovac je v nem nastaven na 9200 otacek . Borec z ebay co mi ho prodal napsal : programmed for rally purposes
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
tomoking píše:Hosi dosel mi dneska chip do Swifta ...... omezovac je v nem nastaven na 9200 otacek . Borec z ebay co mi ho prodal napsal : programmed for rally purposes