Sly píše:Kdyz jsi me pred 5 roky vezl do Prerova na sraz, nenapadlo by me, ze za 2 roky to auto bude moje. Nicmene jsem se nasral a behem tech 2 roku udelal docela hodne pro to, aby bylo za co jezdit. A hlavne abych si auto vubec mohl koupit. Nicmene dnes jsem zjistil, ze na podnajmu v brne uz proste bydlet nechci. Koupil byt, ktery bych si za beznych podminek koupit nemoh a v rozpoctu na takove auto uz proste neni. Nemam problem zivit ho, tech 5tis mesicne za benzin zvladnu. Nezvladnu uz ale koupit novou prevodovku, diferencial nebo servo. Cokoliv, co se muze posrat a co jsem dokazal financovat driv, dokud jsem nebyl uvazany bytem. Kdyz spocitam provozni naklady auta za 2 roky co ho mam, dostanu se na cirka 10tis/mesic, coz pri preplaceni hypo o cirka 1.5M proste nedam.tomoking píše:kdyz jsem v 2002 koupir Imprezu tak jsem zjistil, ze zere jako tank.
Mel jsem 2 volby ,
1) prodat nebo nejezdit
2) nebo udelat neco pro to aby bylo ZA CO JEZDIT .
Spousta lidi voli prvni moznost .....
Vybral jsem druhou moznost ..... dnes nelituji
(a myslim to opravdu vazne)
muj prispevek nemiril na tebe Igore ..... je zde hodne mladych talentovanych lidi , kteri by mohli zmenit svuj status z vykoristovaneho na vykoristovatele

..... a to Dave ... se stestim to nema nic spolecneho (ver mi) Kdybych po vysce zustal na sachte jako 90% mych spoluzaku ....... proste musi prijit den D a padnout rozhodnuti. Stesti jsem mel na sefa na sachte - byl to takovy mega kokot, ze URYCHLIL me rozhodnuti o zarazeni se mezi OSVC .
..... v 2002 roce jsem podnikal 2 roky w Polsku a financni rok jsme ukoncili se ztratou 5,5 koule v ceskych

v 2004 jsme se dostali poprve do zelenych cisel ..... pracoval jsem po 12-18 hodin denne a veril jsem, ze vynalozene usili, eticke jednani, poctivost a prace se zuroci .... .....